Første Engelske Kornsirkel 08

Første kornsirkelen av året ble oppdaget i England i går, i en blomstrende rapsåker på Waden Hill like ved Avebury. Det har vært mange sirkler på denne høyden opp gjennom årene.
Været har vært veldig dårlig i området de siste dagene, med mye regn og tåke. Derfor har ingen ennå tatt luftfotografier av formasjonen.
Av et litt uklart bilde tatt fra en av nabohøydene, er det likevel mulig å se at det dreier seg om et relativt komplekst mønster. Det er spådd bedre vær i området i morgen, så da får vi forhåpentligvis de første luftfotografiene.
Foreløpig må vi nøye oss med bilder fra bakken:
http://www.cropcircleconnector.com/2008/wadenhill/wadenhill2008a.html

Bildet som ligger ute på www.kornsirkler.org, er en et utsnitt av Nick Nicholsons bilde som dere kan se på Crop Circle Connector (lenken over). For å gi et bedre inntrykk av mønsteret, har vi laget et utsnittet av bildet, ?strukket? det og økt kontrasten noe. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits