India-reise?

Jeg har funnet ut i min filosofi at jeg har lyst å dra en tur til India. på et ayuvedisk spa nermere bestemt. gikk inn på http://www.golden-mango-travel.no/ og ble veldig inspirert. det er ikke SÅ altfor dyrt heller. du får 2-3 behandlinger daglig og mat inkludert. Om jeg drar blir det 29.Sep og blir i 2 uker.
jeg tror jeg trenger ett slikt opphold, og til tross for at jeg nok må ta 4 vaksiner er det verdt det. :) Jeg har veldig lyst å ha noen med,men alle er opptatt. og kansje netopp det å være alene vil gjøre opplevelsen mer spirituell og selvgranskende. hvem vet. Mandag eller tirsdag må jeg ringe legen for å få bestillt vaksinene om jeg skal dra.
de fleste i min familie er positive til forslaget,men mormor ble veldig overrasket hørte jeg. hun synes det er så langt unna. og det er det jo. en annen ting er jo prisen. I forhold til i norge er det jo rimelig,men penger er penger. men man kan ikke sette en prislapp på helse uansett
.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits