Ønskeliste for frustrerte familiemedlemmer og utenforstående nyskjerrige

ok. jeg har oppdatert ønskelisten min siden dere(familien min) faktisk leser den:
først og fremst så har jeg jo alt jeg trenger,så om dere har lyst; gi meg gjerne en donasjon til ett veldedig formål,ett plantet tre, eller slik jeg gjorde i fjor til noen: kjøp gjeiter og kyllinger til fattige folk i afrika.
her er uansett min egosentriske julegave ønskeliste anno jula 08:

dagslyslampe : for de mørke månedne i nord
en sykkel; som jeg kan bruke sykkelsko på,som ikke faller fra hverandre bare jeg ser på den. obs: må kansje ha en hjelm ogå. og lys... og lås!!
blender: alle lager smooties nå for tiden,noe jeg bare har smakt 1 gang,men etter jeg fikk vite at man kan lage sjokolademossè i den....I want! (må være sterk og  kunse is)
gavekort: mange synes det er kipt å få gavekort,men jeg ELSKER gavekort. det er jo genialt! jeg ønsker meg gavekort på alt fra klær til treningssenter. flybilett-gavekort!! gavekort på magasiner!
lerret:  jeg er en svoren skap-kunstrner,men har nå tenkt å gjøre alvor av drømmen om å få min egen utstilling. til det må jeg ha noe å male på!! det er det lerret kommer inn (kan kjøpes på clas olson,europris,nille,hobbyforetninger osv) alle størrelser er bra :D
tyggis: ja jeg er tyggis narkoman. favoritten er stimorol fusion med jordbær og lime.

nå kommer jeg ikke på mere. ang klær så har jeg egentlig ALT for mye.
jeg har egentlig ikke ord som beskriver hvor egoistisk og bortskjemt jeg føler meg når jeg skriver denne,men som min stefar en gang sa: "skriver du ikke julegaveliste,så får du ikke julegave!" so.. there you go :*maleri 008

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits