Modell på sildfabrikk

ste-faren min ringte i går ettermiddag mens jeg så stargate. om jeg kunne komme å jobbe på sildfabrikk i senjahopen fordi  de hadde lite folk. snill som jeg er,sa jeg ja.

først ble jeg satt til å plukke ut "dårlige" sildfilèer fra samlebandet,men etter en stund begynte gulvet å gå i motsatt retning og jeg ble...overstadig kvalm. jeg fikk heldigvis byttet til en pakkelinje. det ble litt overtid så jeg kom ikke hjem før kl 1 om natta. føttene og fingrene var blåfrossen og iskald,så jeg tok fotbad og slo på varmeteppe i senga. en jente kom å sa "jeg så deg på topmodel. du var kjempe flink." det eneste som kom ut av meg var "aaaw". jeg kunne ikke finne på noe bedre å si..  foreksempel "takk!" hehe.  vell vell... jeg sov som enstein i natt og er varm og god igjen.
klems!

Én kommentar

kristina

04.des.2008 kl.11:24

Hei likte deg på top modell. har du jobbet noe etter programmet var ferdig? noen av de andre jentene som har blogg?

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits