Try to make me go to Oslo,I say No,no,no

OK. nå har jeg sagt nei takk til to jobber i oslo neste uke. Den ene var en reklame for fun light og den andre var å være en ny salong sitt fjes utad(på bannere,bilder osv) typisk at det ruller på med tilbud når jeg (endelig) har flyttet fra Oslo.

jeg fant ut at det var såpass lite penger å tjene at jeg ikke gadd all reisinga. kan tjene det samme ved å jobbe på sildfabrikken i senjahopen for  å si det slik. kansje mindre glamorøst,men jeg blir så sliten av all reisinga og stresset rundt det.
Byrået mitt teammodels var også enig i at det var en dårlig deal. det virker som at de prøver å få modellene billigst mulig,men man må stå på krava , ikke la seg utnytte og være tro mot seg selv og sine følelser.
Jeg elsker å ta bilder å se ett resultat av det jeg gjør,men helsa først.

Hadde jeg fått de to samtidig kunne jeg selvsagt reist ned å tatt to fluer i ett smekk,men slik ble det desverre ikke. :D KLem fra Moi

01

Én kommentar

PuseReitan!

05.des.2008 kl.22:44

skjønner at reisingen tar på, og syns at det er bra du står på dine krav, for du er helt utrolig når det gjelder bilder, er så fascinert av bildene dine..stå på!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits