Kalorifri mat!!

PÅ STÅENDE FOT
All mat som man spiser stående er kalorifri. Hvorfor det er slik har man ingen logisk forklaring på, men de mest aktuelle teoriene tyder på en relasjon med tyngdekraften. Kaloriene passerer åpenbart gjennom tarmsystemet, flyter ned i bena, gjennom fotsålene og ned i golvet - nesten som elektrisitet. Beveger man seg samtidig som man spiser is eller pølse med brød synes denne bevegelsen å akselerere denne gjennomstrømningen, og man kan faktisk oppnå et negativt kaloriinntak.

INGEN SER DEG
Dersom du spiser noe, og ingen ser deg, er det du spiser fritt for kalorier.

TV-MAT
All mat man inntar foran TVen er fri for kalorier. Det kan ha sammenheng med strålingen fra TV-apparatet.Strålingen gjør ikke bare kaloriene negative, men erindringen av å ha spist maten forsvinner også.

MAT OG GODTERI PÅ KINO
Mat og snacks som inntas på kino inneholder ingen kalorier ettersom de inngår som en del av underholdningen.

UJEVNE KANTER
Paier, bløtkaker og terter bør skjæres i jevne biter med rette kanter. Slik får man bukt med kaloriene siden de ligger oppstablet i alle ujevnheter. Et rettskjært kakestykket inneholder således ingen kalorier.

BALANSERT MAT
Dersom du spiser kaloririk mat samtidig som du drikker en kalorifattig saft, opphever saften kaloriene i det du spiser.

Å SPISE SAMMEN MED VENNER
Når du spiser sammen med en venn regnes ikke kaloriene i din mat så lenge du spiser mindre enn din venn.

KAKER
Deler man opp en kake inneholder den ingen kalorier, fordi, når man skjærer opp en kake renner kaloriene ut og blir liggende tilbake på fatet.

VENSREHÅNDSMAT
Dersom du står med en fet og dryppende hamburger i høyre hånd, er alt som spises med venstre hånd kalorifritt. Her er det nemlig en del vitenskapelige prinsipper som gjør seg gjeldende. Det som i realiteten skjer er at det dannes et bi-polarisert elektrisk felt. En dryppende hamburger i den ene hånden skaper en negativ ladning som nøytraliserer polariteten i kaloriene som befinner seg i maten som holdes i den andre hånden. Man vet ikke eksakt hvorfor det er slik, men er du keivhendt fungerer det motsatt.

MAT I MEDISINSK SAMMENHENG
Mat som anvendes i medisinsk sammenheng regnes aldri, - eksempelvis kakao, konjakk, ristet brød og ostekake.

MATRESTER
Matrester som finnes på skjeer og sleiver når man baker eller tilbereder mat ved komfyren, inneholder ingen kalorier.

VISPET KREM, CRÈME FRAICHE, SMØR
Disse fungerer som et grøtomslag som nærmest "drar ut" kaloriene i hva det enn måtte være som ligger under og som disse blir smurt på.

MAT PÅ TANNPIRKERE
Pølsebiter, ost, kjeks og annet smågodt man finner som hors d'euvre inneholder mye fett dersom de ikke spiddes av tannpirkere. Når man stikker hull i maten renner nemlig kaloriene ut.

BARNEMAT
Alt som blir produsert, kjøpt eller er tenkt som barnemat er fri for kalorier  når de inntas av voksne. Barnemat er for så vidt et vidt begrep, det innbefatter alt fra en teskje aprikospuré til mektige kaker av alle slag.

VELGJØRENHET
Husmorlagets kokosboller, basarer med hjemmebakt brød og kirkekaffe skal av religiøse årsaker gis dispensasjon og inneholder således ingen kalorier.

SPESIALMAT
All mat som er laget "spesielt" til deg må spises uansett kaloriinnhold, ettersom det ville virke uhøflig å ikke spise denne maten. Vi ser med velvilje bort fra slik mat og sier at den er kalorifri.

MAT MED SAMME FARGE
Mat med samme farge har samme antall kalorier. Eksempelvis spinat og pistasjeiskrem eller sopp og hvit sjokolade. Sjokolade har forresten en universell farge og kan når som helst byttes med hva som helst.

NATTMAT
Nattmat inneholder ingen kalorier. Som vi alle vet opphører kaloriene å eksistere dersom de blir utsatt for lave temperaturer. 

Så bare knock yourself out i kjølskapet :D


frokenÉn kommentar

ida

13.des.2009 kl.12:49

haha :-D håper du skjønner at han som skrev det bare kødda XD

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits