Hva du kansje IKKE burde kjøpe kvinner i julegave

I går fikk redaksjonens mannlige medlem anledning til å komme med oppklarende informasjon om hva menn virkelig ikke liker å få til jul. Det er pussig hvor ofte vi bommer med gaver, selv til dem vi ellers mener vi kjenner best. Nå er det jentenes tur til å advare.

Det aller viktigste når det gjelder å gi gaver til kvinner er å lytte. Lytte og notere, gjerne månedsvis i forveien. Det vi vil er nemlig å bli forstått, å føle at noen virkelig kjenner oss.

Men står du likevel der nå, i desperasjon og med kort tidsfrist, ta med disse rådene på veien. Dette vil vil IKKE ha:


 

JENTEGAVER
Gaver som føles safe, som ?alle?jenter liker, skal du passe deg for. Det stemmer at parfyme, smykker og undertøy kan funke, men det må være veldig gjennomtenkt. Å stikke inn på parfymeriet og kjøpe den som er mest pop i år holder ikke. Hva slags dufter liker hun? Er det lenge siden hun kjøpte selv? Bruker hun i det hele tatt parfyme? Hvis du ikke kan svare på disse spørsmålene, dropp det.


KLÆR VI IKKE HAR PLUKKET UT
Du bør være temmelig sikker på jentas smak om du skal kjøpe klær som ikke har stått på noen ønskeliste. I en butikk med hundrevis av plagg, finner vi som oftest kanskje 2-3 vi liker. Hva er sannsynligheten for at du skal treffe riktig? Å spørre om hjelp i butikken kan også slå katastrofalt ut. Hvis hun har Kate Moss som stilikon, blir hun neppe imponert av en gave plukket ut av en Lene Alexandra-lookalike.


MEDLEMSKAP PÅ TRENINGSSTUDIO
Kanskje har vi lyst til å starte det nye året med et nytt og bedre liv. Kanskje.

Men å bli minnet på dette på julaften, etter å ha spist et tonn med ribbe og julekaker, gir ikke akkurat god stemning. Ei heller å få vite at du synes vi burde stumpe røyken, begynne å spare penger, legge ut på isete vinterveier med nye joggesko eller spise sunnere mat.


VELDEDIGHET
Uansett hvor snill og hjertegod jenta du skal gi gave til er ellers i året, har hun nok lyst på en gave på julaften. Dette gjelder også om hun har sagt at hun ønsker seg en geit til en familie i Afrika. Hvis du likevel tror veldedighet blir tatt vel imot (og ære være dere begge om det er tilfelle), kan det være lurt å legge ved en liten ekstragave. Denne trenger ikke være dyr (man vil jo ikke ødelegge englefølelsen helt), men den må være gjennomtenkt.

I fjor ga jeg bort en del kyllinger og gjeiter i julegave. det ble ikke akkurat en hit.

NOE DU MENER ER PRAKTISK
Strykjern, blender eller snømåke skal du bare tenke på hvis hun tydelig har sagt hun vil ha det. Og da bør det aller helst være noe du selv ikke kommer til å dra nytte av.

Og er du kjæresten, glem det.


GENERELT GAVEKORT/PENGER
Din late, ignorante, fantasiløse slamp.

Er du så usikker på damens smak og ønsker at du ikke kommer på bedre enn dette, burde du ha begynt å gjøre research allerede i august.

Tenk på det til neste år, hvis du fremdeles har sjansen.
jeg personlig da,synes gavekort er genialt. ja,det er litt kjedelig å åpne på julaften,men veldig digg å bruke på januarsalget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits