Hva du kansje IKKE burde kjøpe til mannen i julegave

Å kjøpe julegaver til mannfolk kan være vanskelig. Vi sier at det ikke er så viktig hva vi får, men innerst inne er vi småunger som gleder oss til å rive opp papiret på pakkene fortere enn svint. Større blir da skuffelsen når vi oppdager at vi for tredje gang på rad har fått noe vi ikke er helt fornøyd med, for eksempel en duk.

Her kommer listen over ting du absolutt ikke bør kjøpe til mannen.

?Jeg vil endre deg til noe som passer meg best mulig?-gaver
Hvis kjæresten din liker biljard, dart og øldrikking, så ikke kjøp en rosa V-genser, og et sett med golfkøller.  fordi du har lyst til at han skal like det. Aksepter kjæresten din som han er, ikke prøv å endre han til noe annet.


Sex and the city-boksen
I den troen av at dere kan kose dere sammen og se på den serien. Det er feil, veldig feil. Ingen gutter har noensinne likt den serien. Det er rett og slett umulig, den eneste måten mannen kan ha sagt at han likte den serien er hvis han hadde en skjult agenda...


Kjøkkenting
Her er selvfølgelig unntaket kniver, mannen elsker skarpe kniver. Men man kan ikke kjøpe en blandemaskin, brødbakemaskin,eller stavmikser. Vi er klar over at dette er praktiske ting, som vi kommer til å ha stor glede av i det lange løp, men på julaften er vi ikke logiske, da vil vi ha morsomme ting, ikke praktiske.
Man kan ikke leke seg med en brødbakemaskin 1. Juledag, det blir jo arbeid..  


Myke pakker
Det er noe som egentlig har endret seg betraktelig, mannen liker å få klær han synes er fine. Hvis du kjøper noe som mannen ikke liker, vil han føle seg forpliktet til å gå med det, og hvis han ikke går med det, vil du legge merke til det. Andre myke pakker er ikke bra; alt som ligner på gardiner, duker, håndklær og tepper vil få mannen til å rynke på nesen.

Og hvis du får ideen om å kjøpe sexy undertøy til deg selv, som en presang til han, pass på at han pakker den opp en annen plass enn rundt juletreet med familien overalt.

Og til slutt: Det er greit at mannen er en gadgetfreak av dimensjoner, men den USB-drevne nesehårsfjerneren er ikke noe annet enn et hint.


kilde:inside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits