FAKE IT til jul

Du kan lett jukse deg vakker og ven. Sjekk tipsene her!

Makeuptrendene endrer seg stadig, men en tilbakevendende trend er enkle luretriks.

Løst og lekkert

Med det mener vi alt som egentlig er løst eller som du enkelt kan spraye, smøre eller feste på deg for å skinne litt ekstra.

Her har du noen enkle tips:
Hairextensions er blitt mer og mer populært de siste årene. Foto: Colourbox.com
Hairextensions er blitt mer og mer populært de siste årene. Foto: Colourbox.com • Hairextension De siste årene har hairextensions eksplodert innen frisørmarkedet. Ikke bare får du påsatt falskt hår hos frisøren, du får også kjøpt løshår du selv kan sette på. Man kan gjøre håret fyldigere, men også lengre, dersom man ønsker det.  jeg har nettopp kjøpt noen fine på vita (ca 900 kr)

 • Løse negler Løse negler som du kjøper billig for en kveld, skikkelig manicure, gelè eller akrylnegler. Valget er de siste årene blitt større. Akrylnegler kan se naturlig ut, mens gelènegler slipes mindre og skinner litt mer.
 • Løse vipper Løse vipper, enten i hele vifter eller i punktvipper, er å finne i både rimelige og dyre varianter. Noen kan du lime på flere ganger, andre varer en gang. I tillegg er det flere og flere salonger som setter på vippeextensions, for et mer varig resultat. Dette er dyrere men skal til gjengjeld holde i flere uker.
 • Spraytan Det er jo ikke så naturlig å være brun midt på vinteren, men en spraytan-time før du skal på fest kan gi deg en ny glød. Flere leverandører tilbyr ulike sjatteringer, slik at du ikke går fra melkehvit til mørkbrun, men finner en farge som passer deg.
 • Tannbleking De siste årene har det blitt mer populært for "kvinnen i gata" å bleke tennene, og trenden gjelder ikke lenger bare Hollywoodstjerner. Dette kan du både gjøre på salong, men også kjøpe blekestrips og gjøre selv dersom du ikke har behov for at det skal holde så lenge. Vær imidlertid forsiktig, de fleste blekemidler krever at munn og tenner er 100% friske, ellers kan du gjøre mer skade enn nytte. Er du usikker bør du bestille en tannlegetime først.
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christina Slette Johnsen

  Christina Slette Johnsen

  22, Andøy

  Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

  www.lovelyliller.com on Facebook
  Related Posts with Thumbnails Bloggurat

  Kategorier

  Arkiv

  hits