FormiddagsJul

vell vell. idag har vi fått levert de siste julegavene. bla til gudmor . det var veldig koselig å snakke litt med henne. det er LENGE siden sist. gudmor har alltid de finest innpakkede julegavene med klistremerker og nydelig band. jeg er sikker på at det er 200 julegaver under juletreet. jeg skal laste opp bilder når jeg får ut fingeren.
julestemninga er det litt dårlig med,men håper den kommer seg nå vi setter oss til bords og får begynt med pakkene.

Pinnekjøttet og kålerabistappen står på oven nå mens mormor ligger middagskvil. ho va ikje i stor-slaget idag. da e vi to. æ har også diska opp med kålruletter veggis-style og ovnsbakt sei. te dessert er det riskrem og rødsaus. jeg var å kjøpte en korg svindyre jordbær som jeg oxo skal ha til. mmm..


 I kveld skal æ på fest te en kamerat og møte kjente og kjære. ho mormor klikka nu før at ho så æ hadde kjøpt mæ en halvliter øl. (ho skulle sett de andre 6 på spiskammerset) ;D jaja...
juletreet pynte æ nu te trengsel i går,så alt e så fint att!
...untatt mæ da. æ sett her i ny-læstan,julekose boksa å genser... må vell pimpe mæ oxo te jul. :D

Ønsker å hilse ALLE kjente,ukjente,venner og fiender,nær og fjærn en riktig god jul! nu må dåkker ikje spare på NÅKKA. stor varm klæm fra Moi :*

jul08 028
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits