Romjulens Redningspakke

Slik våkner du fra juledvalen!
Herlige skjønnhetstips som gir deg en kickstart på året.

 Vil du være ekstra god mot deg selv, så påfør en god ansiktsmaske som revitaliserer og strammer opp huden.
jeg for min del gidder ikke :p
En sveisen start


Hårspray, hårstrikker og varmebehandling sliter på håret, og jula er kanskje den perioden i året da frisyren din gjennomgår flest forandringer. Kanskje farget du håret før høytiden, eller du har vært en flittig bruker av stylingjernet før julens mange fester. Gi derfor håret ditt en god start på det nye året. En god hårkur, eller en sjampo med strykende ingredienser er et godt utgangspunkt. Husk også at det finnes egne produkter som beskytter håret mot varmebehandling.

I KAPSELFORM: Cellular Recovery ansiktsrens, inneholder moringaolje fra det tanzanianske mirakeltreet. Moringaoljen, som er full av antioksidanter, er blandet sammen med enten rose eller lavendel. Inneholder 30 rosa og 30 grønne kapsler, til bruk
morgen og kveld. Detox-behandlingen går over en måned (kr 1400, Elemis).
I KAPSELFORM: Cellular Recovery ansiktsrens, inneholder moringaolje fra det tanzanianske mirakeltreet. Moringaoljen, som er full av antioksidanter, er blandet sammen med enten rose eller lavendel. Inneholder 30 rosa og 30 grønne kapsler, til bruk morgen og kveld. Detox-behandlingen går over en måned (kr 1400, Elemis).
RENS OPP: Renseserien Sensai Silky Purifying fra Kanebo er et totrinns rensesystem med en dyprens først, og deretter en lett eksfoliering. Det finnes flere ulike produkter til hvert trinn, slik at du kan lage et renseprogram perfekt tilpasset din hudtype. Produktene inneholder blant annet silke, mandelolje og gulrotekstrakt. (Her: Cleansing Cream (k 380/125 ml) sammen med Milky Soap (kr 380/125 ml).
RENS OPP: Renseserien Sensai Silky Purifying fra Kanebo er et totrinns rensesystem med en dyprens først, og deretter en lett eksfoliering. Det finnes flere ulike produkter til hvert trinn, slik at du kan lage et renseprogram perfekt tilpasset din hudtype. Produktene inneholder blant annet silke, mandelolje og gulrotekstrakt. (Her: Cleansing Cream (k 380/125 ml) sammen med Milky Soap (kr 380/125 ml).
GLØD: Skinvitals c-brighten ansiktsmaske skal gi glød til grå vinterhud. Masken kan du bruke hvis huden din føles dehydrert, sliten og viser tegn ti laldring. Den skal gjenopprette fuktighetsbalansen effektivt og friske opp huden slik at den gløder av ungdommelighet. (kr 40 H&M, Vita).
GLØD: Skinvitals c-brighten ansiktsmaske skal gi glød til grå vinterhud. Masken kan du bruke hvis huden din føles dehydrert, sliten og viser tegn ti laldring. Den skal gjenopprette fuktighetsbalansen effektivt og friske opp huden slik at den gløder av ungdommelighet. (kr 40 H&M, Vita).Lad opp batteriene


Egentlig skal vel juleferien være en tid for å slappe av, men mange har sin fulle hyre med å sjonglere mellom familiesammenskomster, vennetreff og byturer. Husk derfor å sette av tid på nyåret til å lade opp batteriene foran en lang vinter. Et langt, deilig bad er ikke å forakte. Blander du i tillegg i en badeolje med beroliggende ingredienser, skulle ingenting være i veien for at du får slappet ordentlig av og kommer deg til hektene igjen før jobben kaller.

Hold på formen


Influensa- og forkjørelsesvirus er skjelden langt unna i vinterhalvåret. Og den livsstilen vi gjerne fører i jula utgjør ingen god forutsetning for en frisk vinter: Alkohol, tynne penklær, fet mat og lite søvn. Sørg derfor for å gi deg selv en skikkelig vitaminboost når ferien er over. Selv om du ikke kaller det et nyttårsforsett (for da blir det kanskje vanskelig å holde!), er det ikke noe i veien med å prøve å gjøre nyåret grønt og friskt: Spis vitaminer, ta Omega 3 og nyt det faktum at du har savnet sunn mat oppi alt ribbefettet!

REDNING: Energy Activist Lotion
behandler midlertidig håravfall relatert til stress, graviditet, kosthold, og skal Bedre vekstvilkårene i hodebunnen ved å øke hudens elastisitet og mikrosirkulasjon.
Intensiv behandling: Annenhver dag i 3 uker. (kr 375, Davines).
REDNING: Energy Activist Lotion behandler midlertidig håravfall relatert til stress, graviditet, kosthold, og skal Bedre vekstvilkårene i hodebunnen ved å øke hudens elastisitet og mikrosirkulasjon. Intensiv behandling: Annenhver dag i 3 uker. (kr 375, Davines).
ETTER SYND KOMMER...Etter en jule med ribbe, sylte og medisterkaker kan det faktisk hende at du savner all den sunne og lette maten!
ETTER SYND KOMMER...Etter en jule med ribbe, sylte og medisterkaker kan det faktisk hende at du savner all den sunne og lette maten! (Foto: All Over Press)
INNENFRA: Wellness er et nytt kosttilskydd fra Oriflame. Det inneholder en kombinasjon av ingredienser som skal jobbe sammen for å mykgjøre og fukte huden fra innsiden, mens
den tilfører essensielle vitaminer, mineraler, omega 3 og antioksidanter. Den skal nære huden og støtte hjernens funksjoner (kr 250, Oriflame).
INNENFRA: Wellness er et nytt kosttilskydd fra Oriflame. Det inneholder en kombinasjon av ingredienser som skal jobbe sammen for å mykgjøre og fukte huden fra innsiden, mens den tilfører essensielle vitaminer, mineraler, omega 3 og antioksidanter. Den skal nære huden og støtte hjernens funksjoner (kr 250, Oriflame).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits