Få flotte krøller!!

Har man flatt hår,er det ofte fint å lage noen krøller til fest.
Med de rette hjelpemidlene, og kunnskapen om hvordan man skal bruke dem, kan alle bli sin egen hårstylist.

Drømmer du om store krøller, er krølltang tingen.

La deg inspirere av den bohemske stilen fra catwalken, eller kjendiser som Kate Hudson og Jennifer Garner, og lag midtskill med store bølger i håret neste gang du skal på fest.

n81714044449890433142


Slik gjør du:

1. Håret ditt bør alltid være nyvasket når du skal bruke så vel krølltang som rettetang. Vask håret med sjampo og balsam som gir mye næring siden varmestylingen kan slite veldig på håret ditt.

2. Beskytt håret ditt mot varmen ved å bruke varmebeskyttende spray. Denne sprayes på fuktig hår før du føner det, eller på tørt hår før du bruker et stylingjern. Du bør bruke varmebeskyttende spray hver gang du varmebehandler håret ditt. Stylingproduktene blir aktivert av varmen fra jernet, og avgir pleiestoffer som beskytter håret.

3. Start nedenfra og jobb deg oppover. Begynn med håret i nakken, ta ut såpass mye mengde med hår som du ønsker, og bruk krølltangen for å lage store, myke krøller. Jobb deg etasjevis oppover, og krøll det øverste håret til slutt.

4. Avslutt med å gå over hele frisyren med en hårspray for at den skal holde lenger. Pass på at du ikke bruker for mye av produktet, og velg en hårspray som har fleksibelt hold slik at frisyren din ikke blir stiv som en hjelm.Om du allerede er velsignet med naturlige krøller:

Elsk krøllene du er velsignet med og få fram det beste i dem!

Krøller skal ikke gjemmes bort, men vises fram med stolthet.

Her er noen enkle tips til hvordan du kan holde krøllene dine vakre og sunne:

Lufttørk håret: Om du unngår å bruke hårføner og rettetang, slipper du å få tørt og bruset hår. Når det lufttørkes, vil også frisyren din se finere og mer naturlig ut, med mer markante krøller.

Fuktighetsgivende sjampo: Krøllete hår er gjerne litt tørt trenger fuktighet for å holde seg sunt og glansfullt. Derfor kan det være lurt å vaske håret med en sjampo som tilfører masse fuktighet og også kure med jevnlig mellomrom.

Vask håret sjeldnere: Det er ikke nødvendig å vaske håret hver dag. Det kan faktisk virke uttørrende på håret. Hvis du har tørt hår, som krølltopper flest, holder det med et par vask per uke.

Bruk balsam: Balsam gir fuktighet til håret, men for mye kan tynge det og få det til å se matt eller fett ut. Det lurt å ikke påføre i hele håret, men fra midten og ut til tuppene.

Riktig stylingprodukter: Stylingprodukter som tilfører tekstur og gjør håret lettere å forme, er å anbefale.

Fremhev krøllene: Bruk gjerne en krem, olje eller serum som fremhever og definerer krøllene. Det vil gjøre krøllene mer medgjørlig og sørge for at de holder seg på plass.

Forsiktig med børsten: Gre helst håret kun når det er vått. Bruk heller fingrene som kam og dytt håret på plass. Overdreven børsting kan gjøre håret brusete.

Rens håret: Det er lurt å bruke en sjampo som renser vekk rester fra stylingprodukter, klorvann og lignende, for at håret skal holdes sunt og glansfullt.

HH 31=
© Foto: Produsenten

Duellen ? krem for flotte krøller

Lee Stafford Babe Wave Styling Crème (kr 99) mot Sexy Hair Curling Creme (kr 213).

Lee Stafford:

Produktet lukter godt og er enkelt å fordele i håret.

Ulempen er at håret ikke skal røres før håret er helt tørt. Men ventingen er definitivt verdt det, for kremen fremhever krøllene og gir skikkelig fine saltvannskrøller, med mye skinn og spenst.

HH 31=
© Foto: Produsenten

2 kommentarer

Ingrid-Helene

30.des.2008 kl.17:25

Bra hårguide til krøller =)Kan jeg spørre deg et spørsmål? ;pHva er det flaueste du noen gang har opplevd som du kommer på i farta?Godt nyttår!

christina slette johnsen

30.des.2008 kl.17:32

hmm. tror det var når jeg var fjortiss og dødelig forelsket i en på skolen. jeg og en veninne klemte oss inn i ett skap på klasserommet når han var på tur inn, eller en stund falt vi ut ned på gulvet mens "dreamboy" sto der å så dumt på oss,to tomater :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits