Valnøtt og sjokoladekake med daim

Dette trenger du:

350 g mørk sjokolade
350 g smør
6 egg
5 dl sukker
1 dl hvetemel
 
6 dl valnøtter, grov hakket
2 dobbel daim, hakket

Slik gjør du:

Smelt sammen sjokolade og smør.
Visp egg og sukker i en kjøkkenmaskin i 5-10 minutter. Bland inn sjokoladen og sikt i melet. Tilsett de hakkede valnøttene og hell røren i en liten langpanne,
 
ca 20 x 30 cm, som er dekket med bakepapir. Strø over hakket daim og stek kaken ved 170 grader i ca. 45 minutter. Sjekk om kaken er klar med en kakepinne. Frisk frukt og bær, sorbet eller myk pisket krem smaker godt til.

Tips:

Bak kaken dagen i forveien så den får "satt seg".













ps: valnøttene kan byttes ut med peanøtter... håper det smaker...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits