Hvit sjokolademosse

Dette trenger du:

310g hvit sjokolade
3 plater gelatin
2dl melk
3,5dl kremflte

Slik gjr du:

Bltlegg gelatin i kaldt vann. Hakk sjokoladen. Varm opp melken i en kjele. Kryst ut vannet av gelatinen og tilsett den i den varme melken. Hell 1/3 av den varme melken over sjokoladen og rr det godt sammen. Tilsett s resten av melken. Pisk kremflten. Vend det inn i sjokoladeblandingen nr den er blitt kald (30 grader). Hell over i former. Sett i fryseren til den er frosset. Cirka to timer. M tas ut en time fr servering.

Bringebrsaus:

250g bringebr
dl vann
80g sukker
vaniljestang
Litt sitronsaft

Kok opp bringebr, vann og sukker i en kjele. Del vaniljestangen, skrap ut kornene og legg det opp i kjelen. La koke p svak varme 10 minutter. Hell over i en blender og kjr i noen sekunder. Sil sausen gjennom en sikt. Smak til med sitronsaft.

Tips:

Bytt gjerne ut bringebr med jordbr. Sjokolademoussen kan serveres i glass, m da ikke fryses. Skal du ha moussen i form m den fryses slik at du fr de ut av formen.

n kommentar

Marita

02.jan.2009 kl.21:32

hrtes deilig ut:D

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andy

Hei p deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Flg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits