Rydd i sminkepungen!

Har du en egen sminkeskuff på badet? (jeg har 2) Da bør du ta en titt og sjekke ståa. Gammel sminke kan bli bakteriebomber, og det siste du vil starte 2009 med er uren og irritert hud.

denne guiden leder deg til ren og ryddig sminkeskuff!


  • 1. Tøm og vaske hele sminkeskuffen, hyllen eller toalettmappen(hvis du oppbevarer sminken der).
  • 2. Alt som har forandret lukt og utseende siden det var nytt, bør kastes og etterhvert byttes ut. Du kan ha en superdyr og fin consealer som du kjøpte tidlig i 2008, men lukter den surt da har den sett sine beste dager! Lurer du på om øyeskygger kan bli gamle? Ja, hvis du bruker fingertuppen til å påføre øyesminken og skyggen ser litt gnidd ut der den ligger i etuiet, kan den faktisk ha harsknet. Bytt den ut!
  • 3. Det er ikke bare skuff, skapp og sminkepung som må være rent- utstyret må også være i skjønneste orden. Pensler og svamper kan du vaske rene med sjampo, hårbørster og kammer kan du faktisk putte i oppvaskmaskinen. Begynner noen av dine foundationsvamper å gå i oppløsning eller koster og miste busten, da er det bare en ting du kan gjøre; kast!
  • 4. Har du en knust øyeskygge, rouge eller solpudder og ikke vil kvitte deg med den, da må du ta grep. Du kan ikke putte et ødelagt sminkeprodukt tilbake i rene omgivelser. Investér heller i en liten plastboks med lokk, og putt produktet opp i denne.
  • 5. Fordel og sortér sminke. Det er lettere å ha de ulike produktene i ulike sminkepunger og toalettmapper, da finner du lettere frem til det du trenger og ikke minst, fortere også.
Stikkord:

2 kommentarer

Kamilla B

04.jan.2009 kl.11:20

Flott blogg!

Frida

04.jan.2009 kl.11:20

Bra tips =) Jag har nyss städat i mitt smink =)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits