Få Stjernenes skjønnhetstips!

Få stjernenes tips til dådyrøyne, glødende hud og silkemykt hår..

  Hillary Swank

  Morgenrituale:
  - Det første jeg gjør om morgenen, er å drikke en stor flaske vann. Jeg liker også å bruke en kroppsskrubb hver dag.

  Kveldsrituale:
  - Jeg tar et deilig, langt karbad eller boblebad, og kryper rett under dyna.

  Beste skjønnhetstips:
  - Drikk masse vann, spis sunt, tren regelmessig og det aller viktigste - vær glad og optimistisk.


  Carolyn Murphy

  Morgenrituale:
  - Jeg starter dagen med å drikke vann, vaske ansiktet og smøre meg med en god krem med solfaktor. Deretter spiser jeg en deilig frokost og drikker en kopp grønn te.

  Kveldsrituale:
  - Jeg renser ansiktet, bruker nattkrem og forsøker å komme meg tidlig til sengs.

  Beste skjønnhetstips:
  - Jeg har lært meg mange triks gjennom årenes løp, men de viktigste er: drikk mye vann, ta vitaminer og bruk en god fuktighetskrem. Tetreolje er det beste mot kviser og omega-3 gir deg fin hud.


  Catherine Zeta Jones

  Beste hårtips:
  ? Jeg bruker en fuktighetsgivende sjampo og en leave in-balsam når jeg vasker håret. To ganger i uken bruker jeg en rensende hårkur, for å fjerne rester av hårprodukter.

  Beste sminketips:
  ? Jeg prøver å gi huden min en pause fra produkter når jeg ikke jobber. Litt maskara og en skinnende lipgloss kan gjøre mye.


  Elizabeth Jagger

  Morgenrituale:
  ? Jeg vasker ansiktet og bruker en fuktighetsgivende dagkrem basert på naturlige ingredienser. Uansett hvor travelt jeg har det, spiser jeg alltid en skikkelig frokost.

  Beste skjønnhetstips:
  ? Det er veldig viktig med nok søvn, men det får jeg dessverre ikke tid til. I stedet prøver jeg å le masse. Det blir du også pen av.

  Beste hårtips:
  ? Jeg vasker alltid håret mitt med sjampo fra Aveda. Det er et naturlig produkt som lukter fantastisk.


  Erin O'Connor

  Morgenrutine:
  ? Jeg starter dagen med å drikke en halv liter vann med sitron. Før jeg dusjer tørrskrubber jeg kroppen for å få i gang blodsirkulasjonen, deretter vasker jeg ansiktet med Daily Microfoliant fra Dermalogica, en mild eksfolierende vask.

  Beste hårtips:
  ? Hvis du vasker håret i kaldt vann blir det utrolig glansfullt. Prøv også å føne håret med kald luft, det sliter mindre på håret.

  Ultimate triks:
  ? Det må være å kjøpe et 3-veispeil. Jeg vet det er skuffende, men det som ser bra ut forfra ser noen ganger rart ut bakfra, og man kan ikke bare kle seg basert på sin beste vinkel.


  Gwyneth Paltrow

  Beste skjønnhetsrutine:
  Jeg vasker ansiktet mitt og bruker en god fuktighetskrem med solfaktor. Jeg elsker Daywear Plus fra Estée Lauder, fordi den er så lett, lukter agurk og har solfaktor 15.

  Produkter i sminkepungen:
  Jeg bruker ikke mye sminke, men har alltid på meg lipgloss og en kremblush. Jeg bruker også maskara hver dag.

  Favorittprodukt:
  Jeg er avhengig av solfaktor, så det bruker jeg hver dag for å beskytte huden min.


  Gisele Bündchen

  Beste skjønnhetsprodukt:
  ? Maskara. Når du våkner om morgenen og har en skikkelig dårlig dag med hovne øyne og kviser, så kan maskara få deg til å se piggere ut. Min favoritt er Diorshow fra Dior. Med den på, er falske øyenvipper fortid.

  Beste hårprodukt:
  ? En gang i måneden gir jeg håret mitt en kur. Jeg bruker kuren Serum Nutri Scuplt fra Kerastase, og surrer håret inn i et varmt håndkle i tyve minutter før jeg skyller den ut. Det gjør håret silkemykt.

  Beste redningsprodukt:
  ? Concealer. Et perfekt produkt som dekker over kvisene som jeg ikke klarer å la være å klemme på. Concealer dekker også mørke ringer under øynene.


  Julia Stegner

  Beste skjønnhetsrutine:
  ? Jeg passer på å bruke en god fuktighetskrem. For å få huden til å se frisk og sunn ut, drikker jeg minst tre liter vann hver dag. Det er også viktig med nok søvn.

  Beste skjønnhetstips:
  ? Alle mennesker er forskjellige, men generelt vil jeg råde alle til å drikke mye vann, være fysisk aktiv og nyte livet.

  Beste hårtips:
  ? Jeg prøver å unngå for sterk varme eller for mange stylingprodukter. Da holder håret seg pent og velpleid.


  Lily Cole

  Redningsprodukt:
  ? Det er helt klart Touche éclat fra Yves Saint Laurent, maskaraen min og tannbørsten min.

  Beste skjønnhetstips:
  ? Unngå å overnappe øyenbrynene dine. Og så er eplene i India så bløte at du kan mose dem og bruke mosen som en ansiktsmaske. Jeg spiser også masse vitaminer og oljetilskudd.

   


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christina Slette Johnsen

  Christina Slette Johnsen

  22, Andøy

  Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

  www.lovelyliller.com on Facebook
  Related Posts with Thumbnails Bloggurat

  Kategorier

  Arkiv

  hits