Slik dumper du kjæresten!

Det er ikke alltid slik at det er svart eller hvitt om man vil være sammen eller gjør det slutt. Har du likevel bestemt deg for at foholdet er over, finnes det endel fallgruver du bør unngå.

Slik slår du ikke opp med kjæresten din:
- Endre din forholdstatus på facebook til "singel".
- Ha sex med en annen
- Gjøre det slutt over en sms eller enda verre, post-it (ref. Berger i Sex og Singelliv)
- Ignorere han, avvise han eller skru av volumet på mobilen når han ringer.
- Oppføre deg forferdelig og håpe at han gjør det slutt.
- Si det over telefonen.

Har du tatt en avgjørelse om at forholdet er over og er uten fremtid, bør du sette deg ned og tenke gjennom disse punktene:


Vær sikker: Hvis du skal gjøre det slutt, så bør du være sikker. Det er ingen idé og avslutte noe for så å gå tilbake til eksen et par dager senere.


Lurer du på hvordan man vet og hvordan man blir sikker? Prøv å forestill deg hvordan det vil være og leve uten den personen i livet ditt og se for deg hvordan det vil kjennes om han finner en annen enn deg. Får du vondt i magen eller blir du lettet?


Tror du den eneste grunnen til at du vil gjøre det slutt er på grunn av et problem, kanskje du heller skal fokusere om å løse problemet, men er du sikker på at det er slutt- så er det som regel det!
Husk et brudd bør være endelig, så prøv å overholde det. Ikke kryp tilbake i eksenes din sin trygge armkrok hvis ikke det er fordi du tror at dere har en reel fremtid.


Ikke gå rundt grøten for lenge:
Uansett hvor søt eller snill du er, når et forhold skal avsluttes vil det stort sett alltid ende med at en blir såret. Det eneste du kan gjøre, er å prøve og minimere smerten.

Tenk på det som å rive av et plaster. Hvis du gjør det raskt og effektivt, blir smerten kortvarig. Drar du det av sakte, gjør det vondere lenger.


Tenk gjennom når og hvor du vil slå opp:
Du tenker kanskje at det er lettere å dumpe kjæresten på et offentlig sted. NEI, det er det ikke!

NB! Husk at forholdet deres er noe kun dere har delt og at det er både personlig og privat. Skal du gjøre det slutt, gjør det når du er alene.


Se det fra hans side:
Selv om det er du som initierer å avslutte forholdet, skader det ikke å prøve å sette deg inn i hans situasjon. Se for deg hvordan han vil høre og forstå dine ord, og hvilke følelser det vil sette i gang hos han. Det kan være lurt å forberede deg på hvordan han vil reagere og hvilke spørsmål han vil spørre om.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits