Bli en bedre kjæreste!

De aller fleste tilegner seg noen mer eller mindre hygeglige kjærestevaner etter hvert som årene går og man har vært kjærester siden man knapt kan huske.

Her er noen:


1. Han gjør alt feil!

Til tross for at dere har vært sammen lenge husker han aldri hvordan du liker å vaske vinduskarmene eller henge opp håndkleene, og ber du han kjøpe melk, kommer han hjem med juice.

Istedet for å irritere deg over at han gjør alt feil, prøv å organisere oppgavene deres bedre.

Fordeler dere hus- og handleoppgaver dere imellom, prøv å ikke blande deg opp i hans.


2. Du "klikker" oftere enn vanlige.

Det ligger oss jenter til å snappe eller klikke i ny og ne, dersom vi blir irritert. Når du imidlertid alltid legger deg til vanen å klikke på kjæresten for den minste lille ting, kan det bety trøbbel.

Er du irritert fordi han kommer for sent til en avtale, ta det opp med han og forklar hvorfor du blir irritert. Da slipper du å bli dobbelt så irritert hvis det skjer igjen.

Det er deilig å rense luften i forholdet og få en ny start på året!


3. Du liker å korrigere det han sier og gjør foran andre.

Obs, obs! Noe av det verste du kan gjøre mot en kjæreste er å kjefte på han eller påpeke alt han gjør feil, foran andre.

Er du oppriktig irrtert, klag heller til venninnene dine (av og til). I punkt nummer 2, oppfordrer vi deg til å ta opp problemer, gjør du det unngår du også å komme i klinsjer offentlig. Men vent med problemløsning til dere er hjemme for dere selv.


4. Du ser ned på han og snakker til han som om han var lillebroren din.

I et forhold er man likeverdige, ingen er bedre enn den andre- minnd eg selv på det. Tar du deg selv i å snakke nedlatende til din bedre halvdel, er det ikke bra!

Ved å rakke ned på en kjæreste, får du han til åføle seg liten og mindreverdig. Mest sannsynlig mister han lysten på å være sammen deg, hvis det blir en vane at du snakker til han slik.

Snu situasjonen på hodet, ville du likt om noen snakket slik mot deg? Hvis nei, legg vanen av deg. Dere er likesinnede og fortjener hverandres tid og respekt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits