Selvbrunings Test

Snart er det jo sol og sommer,men inntil da må man enten gå i solarium,knaske-barbie-dop eller ta selvbruning.

Om selvbruning:
Et godt og varig resultat er avhengig av godt for- og etterarbeid:
  • Peel huden med en skrubbevott eller et peelingprodukt i dusjen.
  • Smør huden med en vanlig fuktighetskrem og la denne trekke inn før du tar fatt på selvbruningen.
  • Ha neglebørste tilgjengelig og ikke la selvbruningen trekke inn i huden på hendene. Vask gjerne hendene flere ganger underveis i smøringen.
  • Jobb produktet godt inn i huden, og vær nøye med påføringen. Da unngår du skjolder.
  • Selvbruning på kroppen: Gå over områder som ankler, albuer, knær og håndledd med en tørr klut etter påføring.
  • Selvbruning i ansiktet: Gå over hårfestet, øyenbryn, nesebor og lepper med en tørr bomullspad eller en q-tips etter påføring.
  • Vær oppmerksom på at selvbruning kan smitte av på klær og sengetøy, la produktet trekke inn i huden før du er i kontakt med tekstiler.

Terracotta_sunless
1.Terracotta Sunless Tinted self-tanning gel fra Guerlain:
Hva den lover: Trekker raskt inn i huden og gir en jevn glød og farge uten striper eller skjolder. Synlig glød like etter påføring med best effekt 24 timer etter. Varer i 3 dager dersom du ikke har påført produktet på nytt.
+ Praktisk pumpeflaske med lås gjør det enkelt å dosere og forhindrer søl. Lukter friskt og godt (ikke for parfymert) ved påføring. Lett konsistens som er enkel å jobbe med. Det at den er farget, gjør at jeg lettere kan se om det er overflødig gele eller ujevnheter i påføringen. Jeg tester den i ansiktet, og utringningen og føler meg allerede friskere i fargen like etter påføring. Den trekker forøvrig godt inn i huden, og føles ikke klissete.
- Den trekker så raskt inn at jeg må vaske hendene flere ganger underveis pga fargestoffet. Fargen er egner seg ikke for ansiktet hvis du har tenkt å bevege deg ut i dagslys etterpå fordi jeg synes at den så litt falsk ut (fikk noen rare blikk ...). Til kroppen derimot, synes jeg den er helt super.
Resultat: En fin glød og litt farge, men jeg kunne tenkt meg litt dypere nyanse. Etter andre påføring får jeg et resultat som jeg er fornøyd med. I tillegg er det veldig lite av den typiske selvbruningslukten dagen derpå. Begynte å falme noe den tredje dagen.

terracotta_sunless_balm[1]
2. Terracotta Sunless Luxurious self-tanning balm fra Guerlain:
Hva den lover: Lett skimrende balm kombinert med pleie og en nydelig duft. Huden får en naturlig glød som varer og varer. Synlig glød 3 timer etter påføring med best effekt 24 timer etter. Varer i 3 dager dersom du ikke har påført produktet på nytt.

+ Praktisk pumpeflaske med lås gjør det enkelt å dosere og forhindrer søl. Balmen lukter friskt og godt (og ikke for parfymert) ved påføring. Også denne føles lett i konsistensen, men noe drøyere enn geleen. Den lette shimmer-effekten gir en kjempefin glød uten å være for glitrete og gjør også at det er litt lettere å unngå ujevnheter i påføringen. Den trekker raskt inn, og er ikke klissete.
- Kunne ønske meg en dypere farge.
Resultat: En fin, gyllen glød og gir et superfint resultat etter andre påføring. Overraskende lite av den typiske selvbruningslukten dagen derpå. Begynte å falme noe etter tre dager.
Min favoritt til kroppen!

lancome_legs
3. Lancome Flash bronzer self-tanning gel for legs:
Hva den lover: Umiddelbar skimrende, naturlig selvbruningseffekt og sunn glød. Farget gelekonsistens som er lett å påføre. Gjør huden glatt og myk.

+ Deilig, svalende effekt på beina og en lett shimmereffekt. Den lette konsistensen er fin å jobbe med, og kremen trekker godt inn i huden. Den er noe farget i utgangspunktet, slik at man har litt styring under påføringen. Kort tid etter føles huden veldig glatt, myk og ikke så klissete som mange andre selvbruninger. Tuben kan stå på korken og det er praktisk med tanke på at man får god utnyttelse av innholdet.
- kanskje litt vel flytende og det kan lett bli litt søl. Lukter greit, kanskje litt vel parfymert. Litt selvbruningslukt dagen derpå, men til å leve med.
Resultat: En meget dyp brunfarge uten skjolder. Man kunne se forskjell etter et par timer, men best effekt så jeg morgenen etter påføring. Ikke nødvendig med en til påføring. Fargen holdt i 2-3 dager, og jeg opplevde ikke at den smittet over på sengetøy eller klær.

Babor
4. Babor self-tanning foam:
Hva den lover: Selvbrunende skum for kroppen som gir en frisk hud og en naturlig, stripefri brunfarge. Jevnt og holdbart resultat allerede etter tre timer og trekker raskt inn i huden.

+ Praktisk pumpeflaske gjør at man unngår søl. Skumkonsistensen føles noe uvant, men lett konsistens å jobbe med. Dette må være den av selvbruningene i testen som trekker raskest inn i huden.
- Lukten under påføring er ganske kvalmende, men det kommer seg litt etter at den har trukket inn i huden. Å jobbe med skum gjør det litt vanskelig å beregne og jeg kjenner at jeg er redd for at dette skal bli unøyaktig og skjoldete.
Resultat: En jevn, fin, og gylden glød, men jeg må påføre en gang til for å oppnå ønsket fargeresultat. Varer i ca 2 dager etter en påføring, smitter ikke over på sengetøy.

Dior

5. Christian Dior ? Dior bronze self tanner shimmering glow for body.
Hva den lover: En skimrende gele-krem som gir huden en silkemyk, gylden glød. Fargen blir gradvis dypere, og for et mørkere resultat kan påføringen gjentas etter tre timer.

+ De skimrende partiklene gjør det lettere å se hvilke områder man har påført, men det er såpass mye skimmer i denne kremen at den egner seg best til kveldsbruk (hvor den til gjengjeld er helt super!) Heldigvis kommer dette produktet i to utgaver, en med og en uten skimmer. Kremen trekker forholdsvis raskt inn, og etter en halvtimes tid føler jeg at det er trygt å kle på seg. Resultatet er fint og jevnt, og huden får en kjempefin glød. For ønsket fargeresultat påfører jeg kremen igjen etter tre timer.
- En utpreget selvbruningslukt av huden dagen derpå.
Resultat: Fargen blir jevn og gir en dyp brunfarge. Fargen varer i ca 2-3 dager. Fint resultat.

dior_face
6. Christian Dior ? Dior bronze self tanner natural glow for face.
Hva den lover: En lett gele-krem som trekker umiddelbart inn i huden og gir en naturlig, solbrun hud. Farget for en lettere påføring. Ingen lukt, smitter ikke og ingen klebrig følelse.

+ Jeg påfører kremen i ansiktet om morgenen og føler at den trekker raskt inn i huden. Den er farget og gir en umiddelbar glød, men ikke så mye at det ser rart ut. Allerede før lunsj synes jeg at jeg har en fin glød og et naturlig bruningsresultat.
- Noe selvbruningslukt, men til å leve med.
Resultat: Varer ca 2 dager, og siden den gir såpass naturlig og fint resultat, nøler jeg ikke med å påføre denne ca annenhver dag.
Min favoritt til ansiktet!Servietter:


Tantowel ? Evolution:

Kommentarer:

Servietten skiller seg ut fra alle de andre, strøket gir en svært mørk farge på lys hud, og vises litt på mørkere hud. Den er våt i forhold til de andre og har mye væske til påføring. Den scorer høyest i testen, men vi er skeptiske til å bruke servietten på hele kroppen da faren for at det blir ujevnt er svært stor. Skal du bruke den på hele kroppen, må du iallefall sørge for å være nøye med å smøre deg på alle steder, og gjerne ha en ekstra serviett på lager. Minuset er at dette er testens dyreste serviett, med en pris på 29,50 kroner. Allikevel er denne absolutt verdt pengene.Comodynes ? Self-tanning, natural & uniform color:


Kommentarer:

Servietten gir en fin farge, den er jevn men lys. Den begynner å synes etter fire timer. Den passer best på lys hud. Fargen vises fremdeles etter to dager og etter to dusjer. Servietten fåes kjøpt i en 8- pakning til 139 kroner, 17.50 per serviett. Slik kan du bruke flere servietter på kroppen for å få det jevnt. Minuset er at den lukter dårlig og ikke fungerer så godt på mørkere hud.Loreal ? Sublime Bronze:

Kommentarer:

På lys hud vises fargen, på mørkere hud vises den dårlig. Fargen er ujevn, selv med bare ett strøk på armen. I tillegg ser fargen "skitten" ut på en av testerne. Vi ville ikke brukt servietten over hele kroppen på grunn av dette. Plusset er at servietten lukter best av alle, søt såpelukt. Denne servietten fås i dobbeltpakke til kroner 34,50, og den er derfor en av de rimeligste i testen.Lanaform ? Self ? tanning, natural & uniform color:

Kommentarer:

Denne er nesten like dårlig som Vichys, men strøket med servietten gir en anelse mørkere farge etter fire timer. Likevel er dette for svakt for å brune kroppen. Den lover å gi farge etter 2 timer, men dette skjer ikke. Det positive er at dette er testens billigste serviett til kroner 12,50.Vichy ? Capital Soleil Auto Bronzant:

Kommentarer:

Fargen vises omtrent ikke i det hele tatt. Dette er en svært dårlig selvbruner, i tillegg lukter servietten dårlig myggspray. På emballasjen står det at den er til lys hud, men servietten er ikke holdbar verken til lys eller mørk hud. Prisen ligger på rundt 27 kroner.

2 kommentarer

Mariann Svehaugen

11.jan.2009 kl.15:27

Kjekt å vite:)

Marie

11.jan.2009 kl.15:33

Bra innlegg. Må prøve :) søt blogg

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits