12 enkle,billige skjønnhetstips!

1. Pudder i hårrøttene
Om håret ditt begynner å se fett ut, er det et enkelt og smart grep å ta en stor make up-børste, dyppe den i et løspudder, og drysse det over hårrøttene. Det tørker opp og tørker inn: Så ingen kan se at du ikke har dusja ...

2. En dæsj parfyme i håret
Spray en liten dæsj med parfyme inn i hårrøtene. Børst gjennom fra rot til tupp, og få hår som lukter godt hele dagen!

3. Vaselin i sokkene
For tørre føtter og sprukne hæler, smør dem godt inn med vaselin (eller annen, tykk fuktighetskrem, og sov med sokker over natten. Garantert mykt morgenen etter!

4. Avokado på kroppen
Fjern skinnet og steinen i midten, ha avokadoen i en bolle, og rør den sammen. Smør deg inn over hele kroppen (kan hende du trenger mer enn én), la det sitt e på i 20 minutter, og skyll av. Resultat: Fantastisk myk hud!

5. Superlim på neglene
I stedet for å rive av neglen om den brekker, påfør en liten dråpe superlim på sprekken, og lakkér over med et tykt lag neglelakk.

6. Øyekrem på øyenbrynene
Øyenbryn blir også tørre og kan flasse; smør dem inn med en fet øyekrem for å holde dem hydrerte.

7. Bodylotion med Babyolje
For skinnende legger: Tilsett en dråpe babyolje i din vanlige bodylotion, og få myke, blanke ben.

8. Eyeliner i fryseren
Om eyelineren din er for myk, vil den bøye seg, smelte, og legge igjen klumper på våtlinjen av øyet. Løsningen er å putte den i fryseren i 10-15 minutter, så tuppen holder formen.

9. Varme på vippetangen
Har du en vippetang i metall, er det et enkelt triks å holde denne foran hårføneren i et par sekunder, før du bøyer vippene. De bøyer seg lettere med varme!

10. Såpe i skuffene
Man har gjerne noen såpestykker som er for pene til å brukes: Putt dem i undertøysskuffen eller i skjortehylla, og de vil få en frisk duft.

11. Tannbørste til øyenbrynene
For å temme ustyrlige øyenbryn: Spray en (gammel!) tannbørste med hårspray, og gre dem i riktig form.

12. Teposer under øynene
Har du sensitiv hud, eller ser den bare irritert og ?puffy? ut? Trekk en tepose med grønn te, avkjøl den, og trykk den mot de utsatte områdene i fjeset. Antioksidantene i teen demper nemlig rødhet!

13. Balsam til barberingen
Er du tom for barberingsgelé, er løsningen å erstatte den med balsam. Den mygjør hårene så de er lettere å barbere, og gir ikke minst et utrolig mykt og glatt resultat.

14. Parfyme i bodylotionen
Du lager lett bodylotion med din favorittduft, ved å tilsette et par dråper med din favorittparfyme!

15. Egg i ansiktet
For å live opp sliten og trett hud, kan egg hjelpe. Fjern plommen, og bruk eggehviten som ansiktsmaske. Full av proteiner som gjenoppbygger fuktigheten i huden. Ha den på i fem-seks minutter, før du skyller av.

2 kommentarer

INGRID

11.jan.2009 kl.16:38

gå inn på bloggen min og hjelp meg å finne ut hvilken kjole jeg skal ha på ballet :-)

LENE <3

11.jan.2009 kl.16:39

bra tips :)! fin blogg :) !vil du tjene penger på bloggen din? finn det ut på leneho.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits