Modellenes skjønnhetstips!

Modeller får hår, hud og kropp herjet med på daglig basis. Og likevel er det jobben deres å se fantastiske ut. Ikke rart at de har opparbeidet seg noen erfaringer med hva som faktisk funker på skjønnhetsfronten.

Noen ganger deler de heldigvis hemmelighetene sine også.. ;)
Jessica Stam sier:
- Nøkkelen til sunn hud og vakkert hår er å ikke overvaske.  Vask sjeldnere, og du får er bedre resultat. 
Daria Werbowy sier:
- Ikke bruk for mye solpudder. Du trenger bare bittelitt for å få den riktige gløden.


Heidi Klum sier:
- Sett på noen enkle, falske øyenvipper etter at du har påført mascara. Etterpå bruker du en vippetang for å få dem til å blande seg naturlig inn. 
Gisele Bundchen sier:
- Jeg elsker mascaraen Max Factor 2000 Calorie Extreme Lash Plumper. Det er nesten så jeg føler at jeg har på meg falske vipper. 

  

Jessica White sier:
- Ikke bruk concealer under hele øyet. Den skal bare påføres fra innerst, ved neseryggen, og ut til der de mørke ringene starter.


En håndfull andre modelltips:

Hudkrem i håret
En nattkrem som egentlig er ment for ansiktet kan påføres slitte hårtupper før sengetid. Ligg med kremen over natten, og tuppene blir mindre flisete. Effekten er like bra som fra en dyr hårkur fra frisør.

Vaselin
Vaselin er superbillig, og kan brukes til å tilføre fuktighet til mer enn leppene. Hvis du har tørr hud under øynene kan du påføre et tynt lag vaselin for mer fuktighet. Tørre flekker i ansikt og på kroppen har også godt av en runde vaselin, for ikke å snakke om flisete neglebånd.


Babyprodukter
Kremer, shampoer, solkrem og oljer egentlig laget for småbarn er spesialtilpasset sart, ung hud. Ingen grunn til at du ikke kan bruke dem selv om du er voksen. Kroppens naturlige oljer blir ikke renset vekk og farget hår blir ikke blasst.


Vann håret
Hvis håret ditt fremdeles er flatt og livløst etter at du har hatt i stylingprodukter, fukt det litt med vann og gre gjennom det med hendene. Vannet reaktiverer produktene.


Naturlig ansiktsmaske
Har du tørr hud kan du lage en enkel og naturlig ansiktsmaske ved å mose en banan. La den virke på ansiktet ditt i 20 minutter.
Kilder:
Modelbeautytip.com
Freebeautytips.com
Thebeautybunny.com
Cosmogirl.com

2 kommentarer

Hannah

11.jan.2009 kl.16:50

Wow... Denne bloggen er skikkelig smart <3 Elsker den! En av mine nye favoritter nå! <3

Kamilla =)

11.jan.2009 kl.16:53

Skal prøve de tipsene :P Fin blogg =)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits