Stjærnenes syke slankemetoder

Stjernene gjør nesten hva som helst for å holde kiloene borte. Men vindusspray på maten anbefales neppe av ernæringseksperter!

Ingen er så overvåket som Hollywoods kvinnelige stjerner. Spekulasjonene oppstår lynraskt når vekten går opp eller ned:

Har hun fått en rolle som krever litt ekstra kjøtt på beina? Er hun gravid? Snakker vi om bulimi? Eller er hun kanskje deprimert etter bruddet?

Her er noen av superstjernenes rare knep for å sladrespaltistene og vekten i sjakk.

NB: Dont try this at home!!!!

null
TIMEGLASS: Ikke noe galt med kurvene til Beyonce, er det vel? © Foto: Stella

Beyoncé Knowles

Master Cleanse-dietten

Dietten tillater kun drikke. Næring får du i deg ved å innta en varm, søt cocktail av renset vann, sitronjuice, lønnesirup og cayennepepper ? og ikke noen annet ? i fjorten dager! Beyoncé Knowles (27) gikk på denne måten ned 9 kilo på to uker da hun slanket seg i forbindelse med rollen hennes i «Dreamgirls».

null
GRAVID?: Mariah bekrefter ikke at hun er gravid, men har sluttet med dietter. © Foto: Stella

Mariah Carey

Mindre enn en gaffelfull

Mariah Carey (38) sier hun nå har sluttet med dietter, men da hun følte hun trengte å gå ned noen kilo i 2006, fant hun opp dietten hun kaller «porsjonskontroll». ? Spis hva du vil så lenge det er mindre enn hva du får plass til på en gaffel, sier hun til magasinet Star. Mariah gikk ned 15 kilo det året.

null
SMAL IGJEN: J-Lo har fått tilbake fasongen etter tvillingfødselen i februar i fjor. © Foto: Stella

Jennifer Lopez

Spiser etter blodtypen

Dietten ber deg velge mat etter blodtypen din. Har du blodtype 0 er det protein som gjelder, ved blodtype A er det frukt og grønnsaker og ved blodtype B er det kjøtt, grønnsaker og melkeprodukter. Ifølge Star virker ikke dietten på alle, men Jennifer Lopez (39) skal ha blitt kvitt babyvekten ved hjelp av den.

null
JOJOVEKT: Oprah er kjent for stadig å gå opp og ned i vekt. © Foto: Stella

Oprah Winfrey

Ødelegger maten selv

Har du lett for å falle for fristende rester i kjøleskapet ditt? Det har Oprah Winfrey (54). Derfor har programlederen en flaske vindusvask stående ved siden av kjøleskapet. Blir fristelsen for stor, sprayer hun maten slik at den blir uspiselig.

null
SMAL MIDJE: Hvem skulle tro at denne damen fødte tvillinger i juli i fjor? © Foto: Stella

Angelina Jolie

Drikker illeluktende te

Da Angelina Jolie (33) var i Namibia for å føde datteren Shiloh (2), oppdaget hun en illeluktende te laget av hvitløk og ingefær. Teen skal ha vært brukt av afrikanske kvinner i århundrer for å gå ned i vekt etter fødsler. Den skal også ha hjulpet Angelina å bli kvitt vekten etter tvillingfødselen i fjor sommer.

null
EKSTREM: Courtney stolte ikke på seg selv da hun slanket seg. © Foto: Stella

Courtney Love

Lås på kjøleskapet

Multiartisten Courtney Love (44) sliter med dårlig selvkontroll, og gikk ekstremt til verks for å gå ned 20 kilo. Hun satte lås på kjøleskapet, hadde personlig trener i tre timer per dag og teipet også opp lite smigrende bilder av seg selv på sitt tjukkeste over hele kjøkkenet.kilde:herognå

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits