Delfiakake!

Oppskrift på Delfiakake

Ingredienser

250 gram delfiafett
250 gram kokesjokolade
ca. 1/3 pakke Perkjeks
2 egg
3 ss sukker
4 ss sterk kaffe
Opphakkede lakrisbåter til fyll
Geletopper til pynt

Nok til 1 kake

Fremgangsmåte

1. Smelt delfiafettet ved svak varme i en liten kjele. Sett det smeltede fettet til akjøling.
2. Smelt sjokoladen sammen med kaffen på svak varme i en liten kjele. Sett den smeltede sjokoladen til avkjøling i romtemperatur.
3. Pisk egg og sukker til eggedosis.
4. Tilsett sjokoladen gradvis under lett visping.
5. Tilsett fettet gradvis under lett visping.
6. Legg røre, kjeks og fyll lagvis i en form. Tre lag er vanligvis passe.
7. Pynt på toppen med ønsket pynt.
8. Sett kaken til å stivne i kjøleskapet over natten.

god og rik på smak. server med en kopp svart kaffe! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits