Finn den rette bikinien!

Finn bikinien som passer deg


Det er ikke lenge igjen til vi kan begynne å kle av oss og dyppe tåa i små-kjølige vann,eller bare ligge på stranda eller svabærget å sole oss. Her er noen tips på veien for å finne den rette bikinien for deg:


Beyonce


Korte bein:
Velg badedrakter og bikinitruser med høy beinskjæring. Hold deg unna shorts og tverrstriper som «krymper» deg enda mer. Hele, ensfargede badedrakter skaper en lengre silhuett.

Store pupper: Tenk støtte. Bøyler, spiler og brede stropper er mest behagelig. Halterneck avlaster tunge
pupper. Overdelen må være stor nok, så det ikke flyter ut. Badedrakter medinnebygd bh er fint.

Små pupper: Trekanttopper og strapless passer perfekt til små pupper. Vil du utvide brystmålet, kan du velge en topp med padding, push-up og løse innlegg og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver er fint for deg som ønsker former.

Rund mage: Se etter badetøy med ekstra stram elastikk, spesielt over «problemområdet». I spesialbutikker for undertøy får du spesialutgaver med hold-inn-effekt. Litt rotete mønstre, mørke farger og strategiske draperinger, gir også en slankende effekt.

Guttekropp: Du kler tverrstriper og store, klare mønstre. Fargeinndelinger som illuderer innsving i livet, er noe du kan se etter, og badedrakter med belte. Alt som kan kutte og skape kurver, er fint for deg som ønsker former.

Brede hofter: Er du større over baken enn rundt brystet, er det fint å balansere med vattert topp, eventuelt lys farge på toppen og mørk på trusen. Du ser generelt slankere ut med mørkere farger. Hipstershorts kan være fint for deg med lange bein

Vekk til live hippien i deg, og topp den fargerike, halvpsykedeliske bikinien med perler rundt hodet og pilotbriller i 70-tallsstil på nesen. Helst med Jefferson Airplane i bakgrunnen. Fra True Religion swimwear, sommeren 2008.
hvem har sakt at batikk ikke kan være på bikinier?
Rachel Hunters Lola-kolleksjon for sommeren 2008.Rachel Hunters Lola-kolleksjon for sommeren 2008.
gult er kult! gult var yndlingsfargen min når jeg var lita!
Rachel Hunters Lola-kolleksjon for sommeren 2008.

Én kommentar

OdaMaria

21.jan.2009 kl.15:54

bikinien Bèyonce har på seg var utrolig fin!:)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits