DU en sexbombe på 1-2-10

1. Gå for glødende hud!

Ingenting er så sexy som glød i huden! Gå for en solpudder med skimmer og kost deg sexy... La deg inspirere av Victoria's Secret- engel, Alessandra Ambrosia.

 

2. Roser i kinnene må til!

Roser i kinnene er sexy. Finn fargen som får dine kinn til å rødme. Her har Svetlana Metkina gått for en lekker rosatone.

 

3. Sats på sotede øyne.

Når det gjelder øyesminke skal du ikke være redd for å leke deg med mørke farger. Vi syns Kiera Knightly er sexy med brunsotede øyne.

 

4. Leppene skal være kysseklare.

Få har så sexy og kysseklare lepper som Scarlet Johansson. Prøv en lipgloss med forstørrende effekt.

 

5. Find din mest sexy farge.

Det er ikke å legge skjul på at rød leppestift er sexy. Men det er ti og med mer sexy om du finnerd en rette fargen for deg. Jennifer Lopez går for mørkerød!

 

6. Volumiøst hår er hot!

En lekker, volumiøs frisyre får gutta til å sikle. Pass på å bygge volumet utover og ikke oppoiver! Gisele Bündchen vet å spille sitt sexy hår-kort.

 

7. Myk hud er et must!

Skrubb huden silkemyk og tilfør fuktighetsgivende kremer. Det er også hot om du velger en med skimmer-effekt. Beyonce Knowles pleier huden lekker for den røde løperen.

 

8. Lek deg frem til sexy parfyme!

Med den rette parfymen kan alle føle seg sexy. Her er Kylie Minouge med sin "Darling"-duft!

 

9. Sats på lekre lanker!

Velpleiede hender og negler er tiltrekkende. Her har Coleen McLoughlin fått lagt en ren og pen, fransk manikyr.

 

10. Strutt av selvtillit!

Ingenting er så sexy som struttende selvtillit. Helene Christensen er en dame med bein i nesa. Trenger du inspirasjon? Tenk positivt, ha tro på deg selv og velg klær som får deg til å føle deg vel. Da blir du sexy!
kilde: msn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits