æ har fløtta!

idag flyttet jeg så og si over gata. vi har ett hus der. hittil har jeg bodd hos mormor,med sine fordeler og ulemper. vet enda ikke hvor jeg skal sove i natt. jeg er redd det kan bli litt ensomt her oppe alene i ett hus,men samtidig ble jeg sliten av pratet og styret nede hos mormor. jeg er i utgangspunktet utslitt og det skal så lite til for å gjøre meg værre...,men alikevell har alle godt av å være sosiale. vi er tross alt flokkdyr.
hehe. det minner meg om når jeg skulle forklare mormor at vi var i slekt med apene. "NEI DET E VI ALTSÅ IKJE" sa ho. hehe. neivell. ho om det.
æ har nu sett sånn 5 eps av gossipgirl i kveld. æ løøøve it. har lasta ned twilligth oxo. har sotte her å stappa i mæ drops å karamella. tanta mi va innom med en pose fiskekake! takk før det tante&onkel.

æ har litt dårlig samvittighet. ikke pga maten seff,men pga at min stebestefar har bursdag idag. han får se på at jeg flyttet ut som en bursdagsgave :p neida. jeg har kjøpt han brodder (kall det ka du vil. sånne at man ikje dætt på isen. sånne man fæsta te skoen,sjønna?) han skal ha ,eller. det e nu ho mormor som fikse det, ha sælskap i dag. å særriøst. æ KLARE ikje meire lyda. dessuten gidd æ ikje sette dær stivpynta å late som æ e freskare å meir vællykka enn æ e. spar mæ. æ vil selvfølgelig hjelpe ho mormor,stakkar. men æ laga nu bløtkaka,settanes, i går. å æ piska kræmen te fromagen i dag ( det va vell heller piskarn sin førtjæneste,men æ slo han nu på)
nu sett æ altså her. i ett hus. aleina. stappmætt. og æ veit ikje kor æ skal sov i natt. her(barndommshjemmet mitt dær æ ikej har sovve siden æ va lita) eller over gata(hos ho mormor,dær æ e trygg å varm?)

æ veit ikje. æ veit bære att æ e dødstrøtt. men klokka bare e 17. æ veit at æ har løst å fære ut på fæst å møte vænna,men har en kropp som krangle å lage hælvette. ok. æ trur æ har blitt litt sentimental og melankolsk,eller rett å slett deprimert. kansje burde æ bytte ut gossip girl med friends? (som alle har sett alle episodan av tusen ganga før,men ser di på nytt å på nytt?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits