Billige skjønnhetstips fra kjøleskapet!

 • ØL: - Øl gjør håret mykt og skinnende. Alkoholen er full av proteiner som gjør håret sterkt og hjelper det med å vokse. Bland øl med vann og honning for å redusere øllukten. Skyll ut med varmt vann etterpå. The Sun hevder at Hollywood-skjønnheten Catherine Zeta-Jones er blant tilhengerne til dette øltrikset.
 • TANNPASTA: Funker mot kviser ved at de tørkes ut. Tannpasta inneholder benzoylperoksid som hjelper mot uren hud.
 • HONNING: Gir næring til huden. Honning fjerner urenheter, er antibakteriell og beroligende for huden. SALT: Sjøsalt kan brukes som naturlige peeling på huden for å fjerne død hud. Bruker du det regelmessig vil huden bli ren og sunn. Miks saltet med litt honning eller olje for å få en søtere duft.
   
 • CHILI: Spis et sterkt krydret måltid, eller gni litt mild chili direkte på leppene. Dette kan gi fyldigere lepper.
 • TEPOSER: Hjelper mot trøtte og hovne øyne. Garvesyren i teposer hevdes å redusere hevelser.
 • AGURK: Agurkskiver frisker opp huden rundt øynene. Grønnsaken inneholder askorbinsyre, vitamin c og koffeinsyre som hjelper mot irritert hud.
 •  SKJE: Legg en teskje i kjøleskapet før du går til sengs om kvelden, og plasser den på øynene dagen derpå i ti minutter. Det kalde metallet hjelper mot trøtte øyne.
 • POTET: Putt tynne potetskiver på øynene i ti minutter- det hevdes at dette kan hjelpe med å lysne ringer under øynene. Poteten inneholder et enzym som i skjønnhetsbransjen brukes for å gjøre huden lysere.
 • KAMILLETE: Hjelper mot nervøs mage og menstruasjonssmerter. Kan også være bra mot matt og slitt hår. Hell lunket kamillete i håret, og la det virke i to til tre minutter. Teen lysner også håret.
 • MAJONES: Bra for å gi fuktighet og glans til håret. En såkalt majonesbehandling er bra for håret fordi sausen inneholder egg, eddik og olje. Hver enkelt ingrediens kan sørge for bedre volum, glans og fuktighet, ellerså kan du utnytte alle fordelene ved å bruke majones. Masser majonesen inn i håret og la det være i noen timer. Pakk håret inn i plastfolie. Skyll forsiktig ut med kaldt vann.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits