Panna Cotta

Panna Cotta! Denne gode desserten lager jeg ofte - og spiser opp alt selv ;)
denne oppskriften er til 4 små desserter, eller gjør som meg. doble den og spis alt selv :)

Ingredienser:
4 dl kremfløte
1/2 dl sukker
2 plater gelantin
1 vaniljestang

Tilberedning:
Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene, kok opp fløten sammen med vaniljestang, frø og sukker. Legg glantinplatene i vann i ca.5-10.min, slik at de blir helt myke. Klem vannet ut av gelantinen og ha dem oppi den varme fløten mens du rører hele tiden. Fisk vaniljestangen ut av fløten, hell deretter blandingen oppi poersjonsformer. Settes kjølig til pannacottaen er stiv.

Tips 1!
Smaker godt med feks en bærsaus eller litt friske bær til.

Tips 2!
Panna cottaen kan smaksettes på mange ulike varianter, feks med 2 ss sterk kaffe, eller med sitron - det er bare fantasien som setter begrensninger!

tips 3! jeg bruker oftes sirup,karamell eller sjokoladesaus på. men aller best liker jeg den slik som den er :p

gele 020
Panna cotta med sirup - den første smaken av panna cotta kaserollen min som ble til en helt tom kasserolle...

2 kommentarer

Helene

06.feb.2009 kl.22:26

Inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha scrollet nedover bloggen din er at du spiser vanvittig mye sukker. Når du sliter med ME, er det en smart idé å legge om kostholdet til sunn mat. Er du heldig, kommer energien og overskuddet tilbake :)

christina slette johnsen

07.feb.2009 kl.10:05

Hie. Jeg bytter ofte sukker med fruktose,dvs fruktsukker. har tidligere prøvd å spise sunnt og kutte div ting som ikke er bra med ME,men det hjalp ikke over en periode. spiser sunnt og koser meg med usunnt og er like dårlig som om jeg bare spise sunt,men får i alle fall "kòst" meg litt slik :*

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits