Sjokoladekake uten gluten og melk


Sjekk denne hrligheten! HALLOOOOOO JA!
og det beste? her har du oppskriften!

Denne oppskriften fungerer like bra med bde glutenfritt mel og hvetemel, s det er bare bruke den meltypen som passer deg. Dersom du kan bruke melk, kan du bytte ut melkefri margarin med vanlig margarin eller smr,alts ingen unskyldning for droppe denne hrligheten...

INGREDIENSER:
3stkegg
200gsukker
160gglutenfritt mel eller hvetemel
2sskakao
1,5tsbakepulver
1,5tsvaniljesukker
1,5dlvann
150gmargarin uten melk eller vanlig/smr
GLASUR
60gmargarin uten melk
50gmelkefri kokesjokolade
175gmelis
0,5stkegg
FREMGANGSMTE:
Form: 24 cm i diameter. Dersom du dobler oppskriften, passer den til en langpanneform.
Steking: 170 grader i 30?40 minutter

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland i det trre. Smelt margarin. Hell vannet i kjelen med smeltet margarin, og "kok" opp. Bland vsken i eggedosisen/melblandingen.

Stek kaken.

Glasuren lager du ved smelte margarin og sjokolade i vannbad. Bland i melis og pisk i egget. Smres p kaken.
P bildet er det ogs lagt et lag med glasur som fyll mellom to lag kake.

Tips:
Kaken kan gjerne fryses med glasuren p.
Enjoy!

n kommentar

......

07.feb.2009 kl.19:53

Haha, jeg s ikke fr n at det er top-model christina jeg er venn med ;) Er det mulig, hehe :P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andy

Hei p deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Flg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits