Den morsomste

La oss med en gang presentere vitsen som fungerer i mange land, appellerer til både kvinner og menn, gamle og unge:
Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:
- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?
Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.
- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:
- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?
Med vitenskapelig belegg fastslås at dette er en virkelig stor vits. Den inkluderer alle de tre latterlige teoriene. Vi føler oss overlegne i forhold til den dumme jegeren, uoverensstemmelsen forløses når han misforstår telefonoperatøren, og den får oss til å le av vår egen bekymring knyttet til vår dødelighet.

Den dårligste

Her kommer vitsen som er kåret til verdens dårligste:
- Hvor mange steder bor en bjørn i løpet av livet?
- I 10 hi.
- Ikke le!
Mange hundre tusen mennesker fra hele verden deltok i humorundersøkelsen til The British Association for the Advancement of Science.

Kvinners favoritt

En mann har seks barn og er veldig stolt over hva han har oppnådd. Han er så fornøyd at han begynner å kalle sin kone for "mor til seks", på tross av hennes innsigelser. En kveld var de ute i et selskap. Mannen ble trett og ville gå hjem, så han ropte av full hals:
- Skal vi gå hjem, "mor til seks"!. Konen var temmelig lei av hans mangel på diskresjon, og ropte tilbake: - Vi går når det passer deg, "far til fire"!

Menns favoritt

Menn likte vitsen om to fyllebøtter som satt i en bar da den ene begynte å fornærme den andre.
- Jeg har ligget med moren din! ropte han. Det ble helt stille i baren, og alle ventet på hva den andre ville gjøre. Førstemann satte i gang med å rope igjen:
- Jeg har ligget med moren din, sier jeg! Den andre kikket opp og sa: - Gå hjem nå, far, du er full!