ME i god form

gode nyheter! Jeg er endelig  tilbake i min pre-julefest form. dvs. når jeg i jula var ute på fest og drakk fikk jeg en forverring i formen med symptomøkning. nå er jeg litt bedre så det er kjempedeilig. jeg er på langt nær frisk,desverre,men hey. jeg er kjempeglad for å kjene meg 1% bedre :D

det jeg finner jævlig er at for å holde formen(sykdommen) stabil må jeg kutte ut ca alt.,ingen besøk,ingen fester,lite snakk,lite støy,ikke konsentrere meg,ikke lese,være i aktivitet osv... det suger,men hey. Jeg kommer meg gjennom dagen kontra å måtte ligge til sengs! been there done that!
ok. dagen min går ut på å sitte i en stol eller sofa,se på pc eller tv,spise og sove ,men vet du hva. når man ikke har så mange andre alternativer må man gjøre det beste ut av det og avfinne seg med situasjonen. hvis ikke blir man bare super deprimert.

nå håper jeg at jeg klarer å hold meg stabil og ikke finner på å ta meg ut så jeg slipper å crashe igjen.

xoxo
Stikkord:

2 kommentarer

Aleksandra

15.feb.2009 kl.20:25

utrolig bra blogg. keep it up..:P kan godt skrive om mer sånne tips.. i liked it =)

christina slette johnsen

15.feb.2009 kl.20:28

å tusen takk :*tips? kordan tips?

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits