Sagen i dag har vært en fin dag

Idag har jeg hatt en god dag for en gangs skyld. Ingen sterk hodepine,lite ledd-smerter. seff utmattelses,influensa-følelselsen er der,men hey. man venner seg til alt. verst er egentlig smertene i ryggraden.
UANSETT. idag har jeg bestillt legetime hos min nye lege. håper hun ikke er en kjærring.må bla ta ny celleprøve av livmorhalsen. "jippi" har bestillt tannlege-time. satser på at jeg ikke har hull,men....jeg vet vell egentlig at oddsen er mot meg. speaking of oddsen. jeg vant 30 kr i tipping!!! har også kjøpt kake- verdens beste - min personlige favoritt.
lagde middag. noe jeg aldri gjør,fordi det er for krevende,men idag gjorde jeg det. mormor ble glad. er hun glad er jeg glad. hun spurte om jeg kunne gjøre det. eller,det var selfølgelig kamuflert som "æ hadde tenkt å lage fiskegrateng,men æ orke ikje"(ho vaska ca heile huset,ut med teppa å pute) så æ sei: " æ kan gjøre det!" som æ alltid gjør. æ syns det e bedre at æ gjør det enn ho,uansett kor ont æ har eller sliten æ e. æ sei aldri at æ har vondt. det e ikje nå vits. når gratengen var vell i ovnen så piska æ krem,blanda med grøt,altså riskrem. skulle begynne på sausen,men så va det akkurat som æ bei slått i en vegg. æ måtte bære sei at æ måtte gå å hvile. så det gjør æ,og det bli æ å gjøre resten av dagen.
æ e nu så heldig at æ e i grei form di første timan av dagen,men så går det nedover og fra ca 12-14-tida te  æ legg med hvila æ eller sett. men hey,det funke.
desverre e daga som detta sjelden,men æ like at æ gjør bittersmå framskritt. desverre går det ut over det sosiale livet mitt,skolegang å all slags mannsjit,men nu skal ikej æ bynn å klage. hehe.
ha en fin dag!

xoxo :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits