Tips for bedre sex og selvtilitt!

Hemmeligheten er å dyrke din indre prinsesse ifølge KK. Her er oppskriften..

En ekte prinsesse nyter livet, og sex, til det fulle.
Foto: Image Source
   
 

Kvinner som lar seg varte opp og nyter livet til det fulle, har bedre sex, mener danske Lone Luise Risbjerg Rasmussen, som har gjort karriere av å styrke kvinners livslyst

Likestilling og likeverd


Men hvordan finner man sin indre prinsese? Ifølge «prinsesse» Lone, så handler det om å finne balansen mellom å være en sterk og selvstendig kvinne og det å la mannen i sitt liv varte en opp på de måtene han kan.

- La ham bære posene for deg, siden han er sterkere enn deg fra naturens side, men se til at du selv er sterk nok til å bære posene dine selv og at du tjener penger nok til å betale for det som er i dem. La ham varte deg litt opp, og gidder han ikke det - finn deg en annen, sier hun til Ekstrabladet.dk.


 

Her er prinsesse-guiden:1. Velg sexpartner med omhu
Flørt med hvem du vil, men velg den du vil dele kroppen din med, med omhu. Om få eller mange får adgang er uvesentlig, men det viktigste er at du merker hvilke menn du gir adgang til det slottet din kropp er, skriver Lone på PowerPrinsesse.dk.

2. Nyt ditt eget selskap
Mennesker som er i balanse og har masse overskudd er tiltrekkende. Se derfor til å finne ut av hvilke aktiviteter som får deg til å føle at livet er godt å leve. Den gleden vil tiltrekke de flotteste menn og og gjøre underverker for relasjonen du får til dem, enten det blir en kort affære eller et langvarig forhold.

3. Gjør noe med sexlivet ditt
Elsk deg selv så høyt at du prioriterer å finne ut av hvordan du fungerer, fra innerst til ytterst. Gå på orgasmekurs, bestill en time hos en sexolog, les en bok, se en film ? gjør det som må til, enten du gjør det alene eller sammen med mannen i ditt liv. Men kom i gang og gjør esxlivet ditt bedre..

4. Lær å ta i mot
Mange kvinner tør ikke be om noe, heller ikke i senga. En fin måte å lære seg dette på er ganske enkelt å be om det du ønsker, og så motta det med takknemlighet og god samvittighet. Dette trenger ikke å være noe seksuelt, men hva med å få mannen du treffer til å massere deg for eksempel, og nyt det uten å føle at du må gi noe igjen.

5. Flørt villig vekk
Å flørte betyr i virkeligheten bare at man i stedet for å tenke på at han har et fint smil, så sier man det til ham, ser bartenderen to ekstra sekunder inn i øynene eller prater litt med kioskmannen. Det handler bare om å spre litt mer love?n?light, litt god energi. Jo mer god energi du sprer, jo mer magnetisk blir du og da blir det lettere å møte menn det er verdt å bruke tid, og sengetøy på.

6. Dans
Dans er en fin måte å øve seg på å slappe av i egen kropp og sitt eget selskap. Dessverre er mange kvinner så selvbevisste at de aldri våger å slå seg løs. Føler du at din indre prinsesse har forsvunnet i praktiske gjøremål og voksen-alvorlighet, dra på byen med venninnene dine og dans til du dåner, oppfordrer Lone Powerprinsesse.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits