Vanskelig å velge parti?

I år er det vissnok valg. jeg husker at jeg ikke fikk stemt på valgdagen for 4 år siden fordi jeg skulle rekke en buss :p hehe,men i år må jeg stemme. ikke fordi jeg synes politikerene gjør en bra jobb,men jeg vil stemme på den jeg tror gjør den minst jævlige jobben :p Jeg ser en tedens til eldre at de stemmer det samme om og om igjen fordi det og det partiet mente det og det for 50 år siden.... snakk om å ikke kunne lære gamle hunder nye triks. uansett. jeg regner med at du ikke er 80 år enda,så jeg skal prøve å opplyse deg litt i parti-jungelen.

Her er en rekke linker til Politiske partier representert på Stortinge,om du vil sette deg inn:

HUsk. det er viktig  å stemme. det er ikke sjelden jeg sitter å irriterer meg over politikerene,men det hjelper jo ikke på saken. ved å stemme gjør du det du kan for å bestemme...
så da er det vell bare å bestemme seg? hvilke saker er viktig for deg?

Én kommentar

malin

25.feb.2009 kl.13:51

lykke til ! =D vet ikke helt hva som er viktig for meg, men je får ikke stemt uansett=)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits