Info Om Ditt Stjernetegn 1

Steinbukken

Varighet fra22. desember til 20. januar
  
Planethersker:Saturn
Kjønn:Feminin
Element:Jord
Kvalitet:Ledende
Kroppsdel:Skjelett, knær, knokler, tenner, hudPositive egenskaper:
Steinbukken er det 10. tegnet i Zodiaken og innleder vintersolverv. Denne personligheten er ofte tradisjonsbundet og "ordentlig", liker å gjøre det som passer seg overfor omverdenen, er ambisiøs og søker resultater. De kan være utadvendt og engasjert, er selvstendig og liker å ta på seg ansvar. Trenger å utrette noe som gir resultater, og kan derfor arbeide mye til tider. Steinbukken har behov for å skape ett rygt og solid funament og investerer i kostbart utstyr som varer lenge. De er ofte praktikere og kan være både håndtverkere og musikere. De virker gjerne moden og seriøs når de er unge, og blir mer og mer ungdommelig og yngre og yngre med årene. De stiller ofte store krav til seg selv og andre og får lett dårlig samvittighet for alt de ikke rekker. Men tålmodighet og utholdenhet er en dyd og ett merkevare for dette tegnet. Dermed oppnår de ofte også seriøse og respektable lederposisjoner.


Utfordrende sider:
De er engasjerte i karrieren og kan fokusere så mye på å skape resultater at det går på bekostning av familie og venner. Skyldfølelse og dårlig samvittighet kan føre til at man bli sliten og depressiv. Har man intet mål å jobbe mot kan det gi motløshet, og man kan virke lat. Den seriøse og kontrollerte siden kan ta overhånd,og man kan dermed virke for alvorlig og tungsindig. Noen kan sette i gang for mange prosjekter på en gang og kommer ikke så langt at man fullfører.

Vannmannen


Varighet fra21. januar til 18. februar
  
Planethersker:Uranus, Saturn
Kjønn:Maskulin
Element:Luft
Kvalitet:Fast
Kroppsdel:Legger, ankler, blodsirkulasjonenPositive egenskaper:
Vannmannen er det ellevte tegnet i Zodiaken og representerer den ekte individualisten. Egenskaper som eksentrisitet og originalitet, samt engasjement og lidenskap kan føre til at noen vannmenn  virker litt distansert og nær samtidig. Han har behov for å uttrykke sine særegne sider men har også behov for å være litt hemmelighetsfull. De har en innebygget stolthet og stiller gjerne spørsmål om livets undre, men kan være sta og utholdende når de først har bestemt seg for noe. Mange i tegnet har geniale egenskaper, forstår vanskelige tekniske saker og har "Einstein"- tendenser. Oppfinner - evner om du vil. Det viser også interessante kreative sider som antyder evner for å være nyskapende og banebrytende innenfor sitt felt. De har behov for personlig utfoldelse og fornyelse, og blir det for mye rutinepreg, kan de bli svært rastløse. Kunst og vitenskapelig arbeide kan fange oppmerksomheten til utpregede vannmenn. Mange fungerer bedre og trives best i gruppesammenheng enn i en til en-situasjoner.  


Utfordrende sider:
Vannmenn er ikke direkte følelsesmennesker, men har sterke intelligende sider, og noen kan til tider virke fjern, rastløs og er vanskelig å forstå. Kan virke overfladisk, skiftende og uberegnelig.
Den ekstra originale kan stikke seg radikalt ut fra mengden og blir lagt merke til. Behovet for å være original kan overkygge naturen i personligheten.Fisken

Varighet fra19. februar til 20. mars
  
Planethersker:Neptun, Jupiter
Kjønn:Feminin
Element:Vann
Kvalitet:Bevegelig
Kroppsdel:Fotbladene, lymfesystemet, væskebalansen


Positive egenskaper: 
Fiskene er det siste tegnet i Zodiaken og representerer stadiet før det man sår skal spire på nytt. Disse personlighetene har litt av alle tegnene i seg og har ofte ett større perspektiv enn mange andre i Zodiaken. Mange fisker er åndelige mennesker som er interessert i spirtuelle interesser. Dette er følelses- tegn og det indikerer at mange er dyktige menneskekjennere. MAnge i tegnet har behov for å være en god del alene fordi de er så følsomme at de samler til seg mye energi hvor enn de er. De mest følsomme har ofte healingevner og klarsynte egenskaper. Mange har også kunsteriske evner og liker å være fleksibel i forhold til tid. De vil derfor ikke trives godt med et rutinepreget liv, eller fast arbeidstid. De kan trives bedre med frihet innenfor visse rammer.


Utfordrende sider:
Når man er så følsom som fiskene, kan det være lett å la seg lede av personligheter som er mer dominerende enn seg selv. I perioder kan man også virke flyktig eller forvirret. Å spre seg på for mange områder kan gjøre det vanskelig å fokusere og konsentrere seg om ett område.  


 

Væren


Varighet fra21. mars til 20. april
  
Planethersker:Mars
Kjønn:Maskulin
Element:Ild
Kvalitet:Ledende
Kroppsdel:Hode, panne


Positive egenskaper:
Væren er det første tegnet i zodiaken og kjennetegnes ved spiren som trenger igjennom jordskorpen om våren eller med barnet som er i ferd med å bli født. Derfor knyttes dette tegnet til det å begynne, sette i gang noe, å skape. Mange i værens tegn har ledende egenskaper, inspirerer, engasjerer og brenner for det de setter seg fore. De er entusiastisk, har ungdommelig tenkemåte og ofte en ukomplisert og håpefull holdning til livet. Kan på sitt beste være godt til å få andre med seg til å nå fastlagte mål. Det er gjerne målet som er framdriften og de har store energiresurser å ta av når de bestemmer seg for å oppnå noe. Presser de seg for hardt er det hodet som ofte setter en stopper for framdriften. 


Utfordrende sider:
Utforskertrangen og nysgjerrigheten kan føre til sterk rastløshet og utålmodighet. Entusiasmen og iveren kan visne når rutinene begynner å etableres. For mye fokus på personlige mål, kan føre til at man glemmer andres behov på veien og dermed kan man få følelsen av å stå der alene. Da kan man virke egoistisk på andre. Væren føler at man bare har vært lidenskapelig opptatt av å oppnå noe, kanskje til og med til felles beste. At han har glemt å undersøke hva andre vil, har han ikke tenkt på.


 

Tyren


Varighet fra21. april til 21.mai
  
Planethersker:Venus
Kjønn:Feminin
Element:Jord
Kvalitet:Fast
Kroppsdel:Nakke, hals, ører


Positive egenskaper:
Tyren er det andre tegnet i zodiaken og preges av nytelse og velvære som kan sammenlignes med blomsten som har spiret og vokser seg større. Stabilitet, trygghet og tålmodighet er tydelige trekk. Tyrer forsikrer seg om at grunnen er trygg før de handler, og behovet for emosjonell og materiell trygghet er det viktigste for at en tyr skal trives. Tyren har behov for skjønnhet og trives best i vakre, eksklusive omgivelser, og har sterk lukte - og smakssans. Sansene er sjenerelt godt utviklet og mye hudkontakt gjør tyrer til fantasiske, romantiske og sensuelle elskere. Bevegelsene kan være rolige og langsomme, men stryken er som en okse. Han trenger tid til å forberede seg på nye og ukjente opplevleser. Har en fredfylt og kjærlig natur og liker vakker og harmonisk musikk og kunst. Har ofte ett vakkert utseende og en smakfull, elegant stil.

Utfordrende sider:
På grunn av den grunnleggende stabiliteten og indre ro kan denne personligheten virke litt treg eller sta. Noen kan tvilholde på det de har bestemt seg for og er urokkelig selv om de kan ha tatt feil. Blir tryggheten utfordret kan ukontrollert sinne en sjelden gang vippe dem av pinnen. Visse oppgaver eller handlinger kan gå i seneste laget for raskere personligheter. 

Krepsen

 Varighet fra 22. juni til 22. juli
  
Planethersker:Månen
Kjønn:Feminin
Element:Vann
Kvalitet:Ledende
Kroppsdel:Bryst, mage, fordøyelseskanalPositive egenskaper:
Krepsen er det 4. tegnet i Zodiaken og det første i vannelementet. De betegnes som svært sensitive og følsomme, og leser personligheter som en åpen bok. Er ofte menneskekjennere og omsorgsfulle, samtidig som de er initiativtagere og igangsettere. Intuitive egenskapenen er sterkt fremtrende og på sitt beste har de teft for lønnsomme prosjekter. Har behov for økonomisk trygghet og tar godt vare på familien og hjemmet. Mange liker å lage mat og er gode kokker. Hagearbeide og blomster er også en lidenskapelig hobby. Kreativiteten ligger latent og huslige aktiviteter gjelder for noen, mens musikk og forholdet til dyr tiltrekker andre. Krepser kan lett for å sette seg inn i andres emosjonelle tilstand, og er svært omsorgsfulle overfor sine kjære. En slik personlighet har på sitt beste sterk morsinstinkt og omsorg for alle i sin nærhet.


Utfordrende egenskaper:
Sterke følelser blandet med stor fantasi og intuisjon kan til tider bli for mye av det gode. Overfølsomhet kan føre til emosjonelle svingninger utenfor proporsjoner og realisme. Føler de seg truet kan de omgi seg med ett ugjennomtrengelig skall som får omgivelsene til å føle seg fullstendig utestengt. Da kan det ta lang tid før man kan nå inn til personligheten igjen. Noen kan være for påvirkelig av månens bevegelser, eller overfor andres innflytelse og kan dermed virke humørsyk og ustabil.  

Passer stjenetegnet personligheten din eller er du uenig?

Stjernetegn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits