Info Om Ditt Stjernetegn 2!

Løven

 Varighet fra 23. juli til 23. august
  
Planethersker:Solen
Kjønn:Maskulin
Element:Ild
Kvalitet:Fast
Kroppsdel:Hjertet, ryggradPositive egenskaper:
Løven er det femte tegnet i Zodiaken og stråler på sitt aller beste når solen er på sitt høyeste i perioden fra juli til august. Dens majestetiske utstråling har behov for bekreftelse ros og anerkjennelse. Når blomsten er på sitt aller beste, i full blomstring, har den behov for å bli sett. Mange løver er svært kreative og liker å leke og le. De har sterkt konkurranseinstinkt, og liker å kreere på alle måter. Selskapsleker og sosiale sammenkomster kan være en kilde til mye moro, og på sitt beste liker løver å utfolde seg. Mange har stor glede med å entre cenen på en eller annen måte. Kjærlighet og romantikk har stor betydning for løvnens barn og blir ikke behovene dekket kan blomsten visne og bli innesluttet. De er svært følsomme personligheter selv om det ikke synes utad, og kan lett bli såret lik barn når de ikke blir hørt. Kreativ utfoldelse betyr mye for egenverdien og selvtilliten.


Utfordrende sider:
Får ikke løven særlig mye oppmerksomhet, kan han brøle høyt for å bli lagt merke til. De kan også virke dominerende og brautende hvis de ikke får anerkjennelse på noen måte.  En utilfreds løve kan bli svært destruktiv. Stoltheten og staheten kan ta overhånd til tider, og litt kjærlighet kan mykgjøre en opprørsk løve. Men en urokkelig løve med lite selvinnsikt kan det være utfordrende å overbevise

Jomfruen

Varighet fra24. august til 22. september
  
Planethersker:Merkur
Kjønn:Feminin
Element:Jord
Kvalitet:Bevegelig
Kroppsdel:Nervesystemet, mage, tarmerPostive egenskaper:
Jomfruen er dert sjette tegnet i Zodiaken og er det siste tegnet før midteveis i dyrekretsen. Det kjennetegnes ved å analysere og sortere i det som har vært før en ny fase begynner ved høstjevndøgn. Mange i Jomfruens tegn er opptatt av å filtrere og skille, rydde og sette i system for å unngå kaos. De er ofte hardt arbeidende, tjenstevillige og arbeidssomme personligheter som mer enn gjerne gjerne yter service i det de engasjerer seg i. De legger merke til detaljene, er nøyaktig og grundig, og kan skape orden. Renslighet er også noe mange setter svært høyt og prioriterer å bruke mye tid på. Jomfruen har en skarp hjerne, og kan være svært fleksibel og tilpasningsdyktig. Mange har også ett stort kreativ potensial, særlig i form av håndtverk og mentale aktiviteter.   


Utfordrende sider:
Fokuset på detaljer kan ved overdrivelse føre til fanatisme eller at man mister oversikten over helheten. Ved mangel på selvtillit kan selvkritikk eller å kritisere andre oversygge andre gode egenskaper. Den sterke mentale kapasiteten kan bli misbrukt ved for mye grubling. Å vende oppmerksomheten fra tanke til handling kan avlede fokus og ensidighet, samt øke fleksibiliteten.

Vekten


Varighet fra23. september til 23. oktober
  
Planethersker:Venus
Kjønn:Maskulin
Element:Luft
Kvalitet:Ledende
Kroppsdel:Nyrer, blære, hud, korsryggPositive egenskaper:
Vekten er det syvende tegnet i Zodiaken og innleder en ny årstid ved høstjevndøgn. Det motsatte tegnet av Væren. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen. De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier. De har behov for at interiør og stil passer sammen i skjønn harmoni, og kan bli uvel hvis noe ikke harmonerer. De er for de meste fredselskende individer som strekker seg langt for å bevare fred og ro i sine omgivelser. Dette er ett ledende tegn som liker å sette i gang prosjekter, de er selvdreven, aktiv og stå-på -mennesker, og kan i perioder gjøre mer enn folk flest kan greie, men trenger å balanse en krevende periode med en like lang rolig tid. Dette er ofte lette, sjarmerende og utadvendte mennesker som er sosiale, glade og kjærlige mot andre. De er perfekte selskapsverter i lystige sosiale lag.


Utfordrende sider: 
Vektskålene balanserer og kan til tider komme ut av balanse. Ved slike tilfeller kan vektens barn bli svimmel, uvel og kan få hudproblemer. Selv om de helst unngår konfrontasjoner eller konflikter, kan de være den som bidrar til å starte en uten at de merker det selv. Egenrådighet kan være en utfordring. For å belyse flere sider av en sak kan de fremme synspunkter de selv ikke synes om, mens andre kan tro at de mener det de sier. Dette kan mange ganger være en kilde til misforståelse.


 

Skorpionen

Varighet fra 24. oktober til 22. november
  
Planethersker:Mars, Pluto
Kjønn:Feminin
Element:Vann
Kvalitet:Fast
Kroppsdel:Forplantningsorganer, hofter, nesePositive egenskaper:
Skorpionen er det 8. tegnet i Zodiaken og bekrefer tidsperioden midt i høstsemeteret. Dette er gjerne svært energiske mennesker som har en sterkere drivkraft enn de fleste andre tegn i zodiaken. En tilfreds personlighet kan utrette mye hvis man retter kreftene mot lidenskapelige engasjement. De er gode menneskekjennere, og  intensiverer alle følelser. Det er umulig å engasjere seg halvveis, og det finnes ingen mellomting. Det er ofte enten/eller, elsker eller hater. De kan ofre seg helt for sine nærmeste og kjemper for det de tror på. De har en indre styrke som gjør at de kan reise seg fra det dypeste og gjenoppstå som fugl phenix. Når de brenner for noe kan de utrette fantastiske bragder. Mange har helbrende evner på en eller annen måte. Skorpionen liker og forske og studere noe inntil de vet alt om emnet.


Utfordrende sider:
Når de hengir seg så mye til det de engasjerer seg aller mest i, koster det også mye å gi slipp på det. Derfor kan de føre til fanatisme, sjalusi, og eiendomstrang hvis de må rive seg løs fra noe de har gitt mye til. All den vulkanske energien som trenger utløp kan før til rastløshet og rotløhet. Noen driver seg så hardt at det til og med kan føre til utbrendthet. Bitterhet kan bli resultatet hvis de ikke tilgir det som har vært.

Skytten

Varighet fra23. november til 21. desember
  
Planethersker:Jupiter
Kjønn:Maskulin
Element:Ild
Kvalitet:Bevegelig
Kroppsdel:Hofter, Lår, muskler, leverPositive egenskaper:
Skytten er det niende tegnet i Zodiaken og siste tegnet før vintersolverv og det er like før vinteren setter inn for alvor. Skytter eri stand til å oppfatte en situajon ufattelig raskt, og er en ukuelig optimist hvis han har noe å se fram mot. Ett åndelig og filosofisk perspektiv utvider bevisstheten, og når ilden brenner klar og sterk, er dette en entusiastisk og engasjert personlighet. Nysgjerrighet og vitbejgær er drivkrefter som får dem til å lese eller studere emner av interesse. Reiselysten kommer også av interessen for andre kulturer og søken etter noe "mer". Skytten har ett naturtalent for visdomsord og høyere bevissthet. Har en meget sterk viljestyrke når han har satt seg ett mål. Trenger å utvikle bevisstheten via informmasjon og kunnskap.
Fysisk aktivitet har stor betydning for evnen til fornyelse og personlig renselse, og mange har humoristiske sider som gjør det lett å spre glede og entusiasme.


Utfordrende sider:
Skytter trenger mye rom for utfoldelse og intellektuell og fysisk stagnasjon kan føre til rastløshet og motløshet. Lidenskap til storslåtthet, forbruk og ekstragavanse kan bli kostbart. Optimismens overdrivelse kan føre til for mye av det gode eller ende med urealistiske visjoner og drømmer. Skuffelser kan føre til motløshet og pessimisme.

Tvillingen

 Varighet fra 22. mai til 21. juni
  
Planethersker:Merkur
Kjønn:Maskulin
Element:Luft
Kvalitet:Bevegelig
Kroppsdel:Armer, skuldre, nærvesystemet


Positive egenskaper:
Tvillingen  er det tredje tegnet i Zodiaken, og forbindes med utvikling og vekst, nysgjerrighet og dualitet. De kan ofte gjøre mange ting samtidig og har gode oversikt over det som skjer. Intelligensen er svært uviklet og det øker behovet for mental stimulanse. Kvikke komentarer, og rask tenkeevne, gjør at mange har gode egenskaper innenfor aller former for kommunikasjon. Kunnskap er ofte noe de higer etter, og bøker er kjærkommne eiendeler. God tilpasningsevne gjør at de er fleksible og omgjengelige i mange ulike miljøer. De liker å være tilstede der det skjer, og har behov for å kommunisere og utveksle ideer med andre. Kreative egenskaper ligger latent og å skape noe med hendene, eller innenfor kommunikative områder er naturlig. Det kan være som for eksempel tekster, historier, håndarbeide, datateknikk og mye mer.


Utfordrende sider:
Tvillingene kan til tider ha en dobbelsidig natur og viser ulike personligheter etter de ulike miljø man beveger seg i. En overutviklet tilpasningsevne, kan føre til kameleonske tendenser der man kan bli usikker på hvem dette mennesket er. Kan ta på seg for mange oppgaver samtidig slik at de mister oversikten, og det fører gjerne til at de glemmer tid og sted og dermed virker upålitelig.

Stemmer ditt stjernetegn med din personlighet? eller er du uenig? let me know :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits