Sturla is GAY


VISSTE IKKE HVA DE SKULLE TRO: Publikum i salen i går visste ikke om han spøkte. Flere vil kanskje være enig med Aftenpostens anmelder som i dag erklærte at nyheten er ett tap for damene. Foto: DAGBLADET
bilde: dagbladet

Jeg ble en smule overrasket når jeg i dag så på forsidene av avisene... sturla is gay. jepp han er homofil,eller...det sa han i alle fall på premieren på det nye showet sitt. dette er vissnok mange homofile glade for og de hyller motet hans.
STO FRAM: Komikeren Sturla Berg-Johansen brukte premieren på sitt nye show til å avsløre sin legning. Foto: Scanpix
bilde: vg

Jeg må si jeg er glad på sturlas vegne. han har nok visst dette lenge, og vært nærvøs for å komme ut av skapet. han har jo hatt sine problemer med div (kokain and god knows what)
det beste jeg vet på homo-fronten er homofile menn som er skikkelig manne-mann. jeg liker ikke når homofile går over til å bli ultrafemi gutter som forhøyer stemmen sin 4 hakk slik at det høres ut som de er slik de var før stemmeskiftet.
its not hot! jeg minnes en super-kjekk kar som jobbet som treningsinstruktør.... han var overraskende nok homo, og super sexy. altså,når jeg mener sexy mener jeg H-O-T. men som sakt, homo.
er det ikke ofte slik? de sexy gutta er ofte idioter,opptatt eller homo.

uansett! WAY to go sturla!
er DU overrasket?
Stikkord:

4 kommentarer

Avinea

26.feb.2009 kl.14:08

ja!

Curly

26.feb.2009 kl.15:26

Bombe!!

Monica

26.feb.2009 kl.15:46

helt riktig, gutter er som parkeringsplasser, de eneste som er ledige er de handicappede :P

Nina Elisabeth

26.feb.2009 kl.21:09

faktisk ikke så overrasket - har kommentert det flere ganger når jeg har sett han på scenen osv. Flere av vennene mine bare lo av det, det er egentlig litt morsomt nå. Nå mener de jeg har en 'gay-dar' igjennom Tv, vet ikke om jeg tror dette helt selv.Men jeg er veldig fornøyd at flere profilerte personer kommer ut, det viser at de også er mennesker, og det kan hjelpe flere profilerte og kjente å komme ut når det er såpass i søkelyset og man ser hvor mye positivt det kommer ut av det. Vel, det mener jeg som skeiv.

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits