Fargede linser

Jeg er på nettet og ser på fargede linser... forandring fryder sant? skulle bare ølnske jeg brukte pengene på linser i stedet for å farge håret brunt. jeg husker sist jeg hadde brunt hår sa jeg til meg selv at jeg aldri måtte fareg håret brunt igjen..... jadda.... og her sitter jeg.. .med brunt hår...
Tilbake til linsene. disse fargene ønsker jeg meg:

Freshlook Dimensions Sea Greensupergrønne og  Freshlook Colorblends Pure Hazel brune.(jeg er egentlig ikke en fan av brune øyne,men whynot)
Freshlook Dimensions Caribbean Aqua     turkise og         Freshlook Dimensions Pacific Blue knallblå.... evt bare 1 av de siden der er nokså like.

Det er fantastisk at man kan "forandre" fargene på øyenene sine. selv har jeg aldri prøvd linser.
sist jeg hadde noe innpå øyet mitt var når jeg besøkte en venninne og var på badet hennes. hun hadde en eller annen øye-medisin som skulle dryppet innpå øyet hennes. den skulle vissnok gjøre hornhinnen(?) større. dum som jeg er dryppet jeg ett par dråper av denne medisinen hennes på det ene øyet mitt. pupillen ble kjempestor (vi snakket HUGE) og den andre pupillen ar naturlig nok helt normal, og halvparten så stor. jeg kunne ikke lese noe som helst på skolen i flere dager . logisk nok siden det ene øyet tok inn ca 60% mer lys enn det andre :p hehe... selv nå har jeg en pupill som er støtte en den andre,men det er litt vanskelig å se.
dagens lekse er vell egentlig: ikke drypp din veninnes øyemedisin på ditt eget friske øye!! :D

Har du prøvd fargelinser? er det ekkelt å gå  med/ta på osv? Hvilken farge burde jeg kjøpe?
mitt øye nå er slik som dette,men det har en tedens til å skifte litt farge osv...
nyttr 042xoxo

Én kommentar

26.feb.2009 kl.22:37

Linser er en vanesak. I begynnelsen så kan det være vanskelig, og vondt og ta de ut og inn. Men om du blir vane med de, så tar det ikke mange sekundene. Bruker selv engangslinser pga dårlig syn, tar meg ca 7-8 sekunder å åpne pakken og sette de på øya nå :pEr bare å prøve ut, koster ikke så mye, og er stilig :)(eneste problemet er at de blir litt tørre mot slutten av lange dager.. :/ )

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits