Unødvendig gynekolog-gru...

Idag kom timen jeg har gruet meg til lenge nå - møtet med legen. jeg har ikke møtt henne før. På venterommet satt 2 mannfolk, en som var litt hotness og en som ikke hadde ett snev av det. uansett, etter noen laaaange kjedelige minutter sommer en mann inn. han var kansje fisker? han snakket med seg selv,bannet og var helt merkelig. enden var det en rusmisbruker,fulling eller en som rett og slett var sinnsyk. det ble ett virkelig rabalder,men  han gikk etter hvert. ble i alle fall litt action. etter 25 minutter på venterommet ropes navnet mitt opp.
"er du ingrid?" spør jeg. "nei,ingrid er ikek her i dag. vi har prøvd å få tak i deg,men fant ikke nr" FLOTT tenkte jeg. da har jeg altså gruet meg til gynekologiske undersøkelser(ta det med ro,jeg har ikke klamydia eller.no... skal bare ta en celleprøve av livmorhalsen for å utelukke kreft osv som årsak til utmattelsen,pumping av blodtrykk osv unødig. jeg gav de nr mitt. de skulle ringe å avtale ny time.... unødvendig gruing.... jaja. jeg var innom apoteket og hamstret meg en ny pakke p-liller som øker faren for blodpropp... floootters...

Været i dag er HELT upåklagelig. Solskinn fra blå himmel,null måseskrik,ikke glar-holka(dvs is på veien) eller vind. som prikken over i-en fikk jeg mld fra onkelen min at det lå en pose fiskekaker i postkassen til meg <3 Åh,så hærlig. det er mye lettere å untertrykke hodepine,smarter og mannsjiten når alt rundt går bra :)

ellers så jeg at vg skriver at ett glass vin om dagen ØKER kreftfaren. wtf? Må dere faen meg bestemme dere forskere!
uansett,jeg har vell aldri drukket fordi det skal være sunt, eller godt for den saks skyld. drikker jeg har det alltid vært for å bli full.. siden jeg ble syk(ME) kjenner jeg at jeg tåler mindre og blir i dårligere form opptil en mnd etter jeg har drukket,så naturlig nok blir det lite drink. kansje like greit.

vell,fra dagens kreftsak til dagens glad-sak: sjekk disse søte valpene :* åååh... *smelte*
ønsker deg en flott dag!
xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits