Autografer og gode gjernenger.

Sorry at jeg er treg med blogginga i dag,men det har sine naturlige årsaker... min trådløse-mobile-nettverks-dings lever sitt eget liv og nekter å samarbeide,og da blir det dårlig med internett på Lille Liller...
UANSETT.
Jeg var på butikken. etter jeg hadde lagt varene mine i posen min så jeg over til nabo-kunden. det var en gammel dame. hun hadde nok sin månedlige handle-tur fordi det var varer til å mate en hel armè. jeg spurte om jeg skulle gjelpe henne med varene,altså, å pakke i handlenettene. ja sa hun og slengte over en pose. det føltes godt å hjelpe. det og GI - enten det er en gave eller å gi hjelp eller støtte er noe av det beste jeg vet - følelsesmessig.

når vi først var i sentrum,mormoren min og jeg,dro vi opp på en butikk.. mormor skulle se på kasteroller "jo tyngre de er jo bedre kvalitet er de" sier hun.. jeg liker å være uenig.
to jenter som jeg hadde sett i øyekroken da jeg gikk inn var nå i butikken. jeg følte på meg at de kjente meg igjen.
etter langt om lenge skulle vi til å gå ut igjen. da spør den ene " ka heite du?" jeg svarte "ja,det er meg"
jeg visste seff at de kjente meg igjen fra Topmodel. jeg som hater å bli igjenkjent. "kan vi få autografen din?" de sto der med både penn og papir. jeg ble litt...glad...eller stolt på en måte. vet ikke hvorfor. det er kansje godt å vite at smårollingene ser opp til meg? (vet ikke akkurat om jeg er ett forsvarlig forbilde,men akk..) jeg spurte hva de het og hvor de kom ifra og skrev en hel remse med til (navn),kos og klem og en krussedull som vissnok er navnet mitt. det tar så  lang tid å skrive christina forståelig. det beste... jeg vet at mormor blir litt stolt.

nesten hjemme ser vi en eldre dame,mormors veninne,som er glad i å prate... "fort dæ,så går vi forbi før hun legger merke til oss" sa jeg. mormor skulle jo hjem å sette på lørdagsgrøten. mormor hørte meg selvfølgelig ikke. "hjelp ho nu med sparken" sier mormor. jaja,why the hell not tenker jeg. "neida, æ går bære to tura" sier damen,som krampholder på veska da jeg skulle ta den ifra henne og bære det til døra. hallo jeg er ikke en kjeltring,di tullmus, tenker jeg. jeg tar 2 poser i den ene handa og sparken i den andre.
plutselig hadde jeg gjordt 2 gode gjerninger.
det er godt.

Kansje du kan gjøre noe for noen andre idag? :* du er herved oppfordret!!
xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits