Blogger Sparket og Fæncy B.

LIKE FIN?: Her er den ordentlige Ishavskatedralen. Foto: HANS ARNE VEDLOG
bilde: tromsø bibliotek/H.A.V
dette er ett bilde av biblioteket i Tromsø. jeg har ikke selv vært inni det,men sett det fra utsiden. det er ca 1000 ganger mer fancy,ok,la oss si en million ganger mer fancy en biblioteket der jeg bor nå. noen tyskere hadde vissnok sett biblioteket å spurt om det var nordlyskatedralen(bilde 2) høhø... jaja,hvorfor ikke liksom.
det skal visst kåres det fineste biblioteket eller.no... jeg venter i spenning med å se hvem vinneren blir. Bibliotekene jeg har vært i i hovedstaden er i alle fall ikke noe å skryte av.

Noen som jeg synes litt synd på er en som fikk sparken fordi han blogget om sjefen sin. høhø.. da vet vi i alle fall hva man ikke bør gjøre. du lurer kansje på hva han som blogget blogget? this is it:
«'Sjefen' strutter rundt, med puppene i været og ræva plassert godt inntil mennene på jobben. (...) Hun kan jo faen meg ikke annet enn å drive hor. VURDERT å skifte jobb, kanskje?»

kansje ett godt bevis på at unge gutter legger godt merke til kvinner og  kobler inn seksuelle ting både hær og der. hadde imidlertid denne karen tenkt med hodet istedet for..vell...det andre hodet,ville han nok hatt jobben idag også.

dagens lekse: Ikke blogg rett-fra-levvra-greier om sjefen din. og...vell,tromsø-biblioteket er fæncy :*
xoxo

Én kommentar

Marius

28.feb.2009 kl.19:47

Nå var denne bloggeren homo ;) Såååååå!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits