5 Skjønnhetstips!

Gode råd trenger ikke å være dyre. Det enkle er ofte det beste....
Her får du 5 enkle skjønnhetstriks:



1. FINN DEN RIKTIGE LEPPESTIFTFARGEN
Det frister ikke akkurat å prøve testtuber mange har åpnet før deg på leppene. Så man ender opp med å prøve fargen på håndbaken under gult butikklys. Ikke rart det ofte viser seg at fargen ikke var som du trodde.
Løsningen er såre enkel.  Test fargen på fingertuppen istedenfor på håndbaken. Så holder du den opp mot munnen din og sjekker i speilet om fargen passer i ansiktet ditt. Ikke bare får du sett om den ser ok ut mot dine ansiktsfarger, hudfargen på fingertuppen er et hakk nærmere farge og tekstur på leppene dine enn håndbaken er.



2. VANNFAST MASCARA UTEN STRESSET
Hvis du elsker vannfast mascara, men hater kampen det er å fjerne den om kvelden, er dette løsningen: legg først et lag helt vanlig mascara som ikke er vannfast. Når du deretter legger på den vannfaste, er det likevel vanlig vannløselig maskara som sitter innerst på vippene dine, og mascaraen glir lettere av når du fjerner den..



3. LØFT ANSIKTET
Påfør rouge ved å starte helt øverst på kinnbeinet (ved hårlinjen nær øret) og dra kosten horisontalt rett over kinnet helt til du kommer til midten av ansiktet. De fleste begynner midt på kinnbeinet og drar oppover mot øret, men prøver du dette trikset vil du se at å ha sterkest farge helt ytterst i ansiktet åpner det opp og får det til å se friskt og ungt ut.



4. FYLL UT LEPPENE MED HIGHLIGHTS
Glem dyre lipglosser med plumpeffekt. Den aller beste måten å få leppene til å se fyldigere ut er å legge et diskret lag highlighter eller lipgloss i sølv- eller gullfarge midt på leppene oppå leppestiften. Skimmeret vil få det til å se ut som leppene løftes litt akkurat midt på, og hele munnen ser fyldigere ut. Du kan også bruke øyenskygge eller annet du har for hånden, prøv deg frem for maks effekt.



5. MYKT OG LETT
Når man bruker pensel og pekefinger for å legge øyenskygge, blir ofte effekten ganske skarp. Hvis du er ute etter et mykere uttrykk, for eksempel når du prøver deg frem med forskjellige farger, har du et strålende verktøy alltid for hånden ? bokstavelig talt. Ringefingeren er nemlig den svakeste av alle fingrene, og er perfekt for lett påføring. Akkurat som pensler kan fingertuppene brukes både tørr og våt for forskjellig effekt med sminken.

Håper du kan nyttiggjøre deg av noen av tipsene. I know I do. :*
xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits