Lyst på kjæreste? TIPS!

Det er mange single de ute.. leser du denne bloggen her så er kansje du og singel og ute etter en type?
Her kommer noen gode råd på veien mot kjærleiken:

1. Innrøm at du er ensom


Første skritt er å innrømme at grunnen til at du ønsker å bli forelsket i noen er at du ikke vil være alene. det høres litt alvorlig ut,men det er det da ikke. på den måten blir kjærlighet en nødvendighet og ikke en luksusting og det er lettere å være realistisk.  vi er tross alt flokkdyr :)

2. Snakk åpent med andre


Snakk med en venn, søsken, foreldre eller en psykolog om dette. Fortell at du ønsker å finne noen, men at du har problemer med å forelske deg. Slik blir problemet en realitet og andre kan ta bedre hensyn til deg. kansje en venn kan "hook you up" med noen? ;) det er uansett viktig å lette på følelsene sine.

3. Bli ferdig med fortiden


Dersom du har såret noen tidligere kjærester, prøv å akseptere det. Å ta ansvar for tidligere gjerninger hjelper deg å bli mer ydmyk og det er en kvalitet som kommer godt med på sjekker?n.  Å være håpløst forelsket i exen i årevis etter det ble slutt er heller ikke noen løsning. GET OVER IT! han er garantert over deg!!

4. Gi av degselv


Hvor mye kjærlighet gir du til andre? Dersom du dater noen og lurer på hvorfor du ikke faller for vedkommende (selv om du føler at alt ligger til rette for det), bli klar over hvor kjærlig du er mot andre. For å forelske deg i noen fordrer det nemlig at du generelt er glad i folk og klarer å vise det. det er også viktig å elske segselv før du kan elske andre vet du.

5. Ta en liten pause


Før du kaster deg ut på sjekkemarkedet, ta en lang pause fra det. La være å dra på date i en eller to måneder, inntil du savner å være mentalt eller fysisk intim med det motsatte kjønn igjen. Og innnfør to treffs-regelen, så du er sikker på at du får et riktig inntrykk av vedkommende. det er ikke om å gjøre å ha sex raskest mulig om du er ute etter ett forhold.

6. Øk mulighetene dine


I stedet for og alltid date menn som er «din type», gå litt ut av firkanten og dra ut med menn du vanligvis ikke ville invitert med ut. Det er ikke alltid du finner det perfekte, men ofte er bra nok vel så bra. kansje du ender opp med en som passer deg mye bedre enn en som er "din type". ta en sjanse ;p

7. Våg å binde deg


Noen ganger er det nødvendig å spørre den andre om dere skal love hverandre å ikke date andre. Ved å binde seg opp litt tør dere å by litt mer på dere selv og det gir grobunn for kjærligheten. jeg for min del er ikke noen dater. jeg har vært på èn date. hadde jeg visst at en jeg likte og datet med drev å datet halve verden hadde jeg nok droppet hele han.

8. Dropp meningsløs sex


Tilfeldig sex gjør hjertet numment og kroppen begynner å kjede seg. Dersom du tror at dere ved å hoppe i høyet kommer nærmere hverandre, så tar du feil. Sex fører ofte bare til forvirring. Om du er sexoman eller vil ha sex...så go ahead,men det var ett forhold du var ute etter nå,sant?

9. Ikke kast bort tiden


Ikke bruk masse tid og energi på å date dem som kaster bort tiden din, som menn med forpliktelsesvegring (jeg leste btw at de har funnet ett gen som eviser at noen menn rett og slett ikke vil/klarer å binde seg)  gå heller ikke for hardt ut,slik en på unkaren. det første hun sa var "jeg er klar for å reprodusere meg" eller noe i den duren... det skremmer garantert menn vekk.

10. Vokt deg for sammenligning


Visk ut minnene om tidligere kjærester. Det skumleste du gjør er å sammenligne tidligere flammer med datene dine. Enhver er unik og bør bli verdsatt for sine kvaliteter. husk at det er en grunn til at det ble slutt.

11. Gå i dybden


Dump de overfladiske aktivitetene til fordel for aktiviteter som gjør at dere virkelig lærer hverandre å kjenne. Ikke vær redd for de dype samtalene, de gjør både deg og den andre mer interessante. hva været er den dagen er greit for å komme igang,men hva med å snakke om hobbyer, vitenskap,familie osv?

12. Spre kjærlighetsbudskapet


Jo mer du er med på å spre kjærlighet, jo større sjanse for at du opplever den selv. Og jo mer kjærlighet i verden, jo høyere odds.. ...eller ikke?

Lykke til i jakten!!
sist 007
xoxo
Stikkord:

Én kommentar

m3rn

05.mar.2009 kl.14:34

Kjekt innlegg:) Mange som får nytte av å lese dette tror jeg:)Ta gjerne turen innom bloggen min å se om du liker den: pinalulu.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits