Nugatti-Tips!

jeg er en nugatti-entusiast. som lkiten spiste jeg det med skje fra boksen. som ungdom gikk det i nugatti-toast. hvem husker ikke vell matpakken med nugatti der to brødskiver var klistret til hverandre med nugattien i mellom, og når man deler brødene fra hverandre ligger ca ALT på den ene brødskiven. ;D
nå har vi mange ulike nugatti på markedet,selv en med mindre sukker osv. så ingen grunn til å ikke kose seg.
 Du lever bare 1 gang!!

Husk det er over 40 hasselnøtter i hver pakke,så om du har nøttealergi må du ikke spise nugatti!

men for alle oss andre,
her kommer noen tips til hvor du kan bruke nugatti:

  Nugatti

Tips til bruk av Nugatti:

  • Bre Nugatti på pannekaker, og server til dessert.
  • Vestlandslefse, lomper og vanlige lefser: Bre Nugatti  oppå og rull eller brett lefsene sammen. Farlig godt!
  • på en brødskive med iskald melk. mm..
  • Nugatti  kan brukes som fyll og glasur i og på sjokoladekake. Bruk en varm kniv når du brer Nugatti Air over kaken.
  • vaniljeis med nugatti.
  • Prøv verdens beste kakekrem: Rør sammen 1/2 liter ferdig vaniljekrem og 1 boks Nugatti . Pynt kaken med frisk frukt.  
    Denne er super på en nøttebunn!
  • og seff, som fyll i toast.
  • Nugatti crisp er genialt som topping på kaker eller kakefyll.
  • Enkel og utrolig god sjokolademousse: Du trenger 1 boks creme fraiche og 1 boks Nugatti . Pisk creme friache (35%) og bland forsiktig sammen med Nugatti Air.  Fylles i sprøytepose og sprøytes i små glass. Ha gjerne rørte bringebær til.
  • bland nugatti i brøddeigen.
  • Nugattisnurrer: Oppskrift

  • Kanel og nugattikake:

Ingredienser 
175 g smør, mykt
175 g sukker
3 egg
200 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 ts kanel
4 ss melk
4 ss nugatti
50 g hasselnøtter, hakket
Slik gjør du
Varm ovnen til 180 grader (varmluft 160).
Smør en 20 cm springform.
Ha smør, sukker, egg, mel, bakepulver, kanel og melk i en bolle. Visp i 2-3 minutter til blandingen er luftig og myk.
Ha 3/4 av kakeblandingen i formen og ha i nugatti i små klumper. Hell over resten av kakeblandingen og rør rundt noen ganger.
Dryss hakkede nøtter på toppen.
Stek kaken i 70 minutter nederst i ovnen til kaken har hevet seg og er fast å ta på. Hvis kaken blir for mørk, dekk til med aluminiumsfolie.
Avkjøl kaken i formen i 10 minutter, avkjøl videre på rist.


Håper du ble inspirert av tipsene :D

Stikkord:

5 kommentarer

Kamilla Haaland

05.mar.2009 kl.16:22

Mange godt tips jeg måå prøve en gang!

Silje trallala

05.mar.2009 kl.16:32

Toast? varm? som man lager med ost? 8-)

Christina Slette Johnsen

05.mar.2009 kl.16:35

neeeeei. skal stå oppskrift på nugatti-toast en eller annen plass på bloggen ;) du tar 2 skiver brød. smør nugatti på begge og legg den ene over den andre fyll mot fyll. smør på smør på utsidene og legg den i ett toastjern og stek gylden :D

malin

05.mar.2009 kl.17:07

høres deilig ut !

idamarie

06.mar.2009 kl.10:47

du er genial, jeg eeelsker nugatti, å jeg er 23 å jeg spiser det enda med skje:P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits