Nugatti-Tips!

jeg er en nugatti-entusiast. som lkiten spiste jeg det med skje fra boksen. som ungdom gikk det i nugatti-toast. hvem husker ikke vell matpakken med nugatti der to brdskiver var klistret til hverandre med nugattien i mellom, og nr man deler brdene fra hverandre ligger ca ALT p den ene brdskiven. ;D
n har vi mange ulike nugatti p markedet,selv en med mindre sukker osv. s ingen grunn til ikke kose seg.
Du lever bare 1 gang!!

Husk det er over 40 hasselntter i hver pakke,s om du har nttealergi m du ikke spise nugatti!

men for alle oss andre,
her kommer noen tips til hvor du kan bruke nugatti:

Nugatti

Tips til bruk av Nugatti:

  • Bre Nugatti p pannekaker, og server til dessert.
  • Vestlandslefse, lomper og vanlige lefser: Bre Nugatti opp og rull eller brett lefsene sammen. Farlig godt!
  • p en brdskive med iskald melk. mm..
  • Nugatti kan brukes som fyll og glasur i og p sjokoladekake. Bruk en varm kniv nr du brer Nugatti Air over kaken.
  • vaniljeis med nugatti.
  • Prv verdens beste kakekrem: Rr sammen 1/2 liter ferdig vaniljekrem og 1 boks Nugatti . Pynt kaken med frisk frukt.
    Denne er super p en nttebunn!
  • og seff, som fyll i toast.
  • Nugatti crisp er genialt som topping p kaker eller kakefyll.
  • Enkel og utrolig god sjokolademousse: Du trenger 1 boks creme fraiche og 1 boks Nugatti . Pisk creme friache (35%) og bland forsiktig sammen med Nugatti Air. Fylles i sprytepose og sprytes i sm glass. Ha gjerne rrte bringebr til.
  • bland nugatti i brddeigen.
  • Nugattisnurrer: Oppskrift

  • Kanel og nugattikake:

Ingredienser
175 g smr, mykt
175 g sukker
3 egg
200 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 ts kanel
4 ss melk
4 ss nugatti
50 g hasselntter, hakket
Slik gjr du
Varm ovnen til 180 grader (varmluft 160).
Smr en 20 cm springform.
Ha smr, sukker, egg, mel, bakepulver, kanel og melk i en bolle. Visp i 2-3 minutter til blandingen er luftig og myk.
Ha 3/4 av kakeblandingen i formen og ha i nugatti i sm klumper. Hell over resten av kakeblandingen og rr rundt noen ganger.
Dryss hakkede ntter p toppen.
Stek kaken i 70 minutter nederst i ovnen til kaken har hevet seg og er fast ta p. Hvis kaken blir for mrk, dekk til med aluminiumsfolie.
Avkjl kaken i formen i 10 minutter, avkjl videre p rist.


Hper du ble inspirert av tipsene :D

Stikkord:

5 kommentarer

Kamilla Haaland

05.mar.2009 kl.16:22

Mange godt tips jeg m prve en gang!

Silje trallala

05.mar.2009 kl.16:32

Toast? varm? som man lager med ost? 8-)

Christina Slette Johnsen

05.mar.2009 kl.16:35

neeeeei. skal st oppskrift p nugatti-toast en eller annen plass p bloggen ;) du tar 2 skiver brd. smr nugatti p begge og legg den ene over den andre fyll mot fyll. smr p smr p utsidene og legg den i ett toastjern og stek gylden :D

malin

05.mar.2009 kl.17:07

hres deilig ut !

idamarie

06.mar.2009 kl.10:47

du er genial, jeg eeelsker nugatti, jeg er 23 jeg spiser det enda med skje:P

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andy

Hei p deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Flg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits