Ny Harry Potter Trailer mm.

IN THA NEWZ:

-jeg leser desverre ikke bøker,men filmer,det ser jeg! Nå er traleren til den nye harry pothead..jeg mener,potter,-filmen ute. jeg synes filmene bare blir mørkere og mørkere og mer og mer skummel! det skal sies at jeg blir DRITFORT redd. ;)
Traileren kan du se HER . enjoy!

-en fyr som kastet syre på en annen skal nå få den samme bahandlingen. dette synes jeg er midt i blinken. det burde innføres i norge til frykt og avskrekkelse for kriminelle slik at de tenker seg om 2 ganger. fex. om noen dreper=dødsdom. voldtekt= sterilisering,evt avkapping av penis.(hey,skulle de tenkt på før de voldtok!) det er litt crazy,men poenget mitt er at straffene i norge er ALT for lave. lattelig lave. dessuten,bygg ut fengslene! nå er det jo helt lattelig. folk som må sone får ikke sonet pga plassmangel! og den dårlige kontrollen på fengslene gjør at narkotika strømmer fritt.... nei. nok skal være nok. litt nazi må man være.

-ellers er det kidnappinger ,mira som dommer på tv ,og at anne kath er singel det går i. ...altså.. det er lite interessant ute å går....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits