Chocolicious...

  • Liker du sjokolade,men er lei den samme vanlige sjokoladekaken? prøv denne heftige smaksopplevelsen! En rik kombinasjon av ulike sjokolader og kan varme det kaldeste hjerte og glede hver en sjokolade-entusiast!

       

    Oppskrift: Chocoholikerens drømmekake:

Ingredienser:
SJOKOLADESUKKERBRØD

6 EGG
5 dl HVETEMEL
6 dl HVIT SUKKER
3 dl BRUNSUKKER
1ts VANILJESUKKER
1ts BAKEPULVER
8 ss SJOKOLADE/KAKAOPULVER

FYLL
1 FLASKE FREIA SMIL SAUS ( SMIL SJOKOLDAE SAUS TIL IS TOPPING )
1 BOKS NUGATTI CRISP
4 FREIA JAPPSJOKOLADER
4 FREIA SMILSJOKOLADER
1 STOR POSE FREIA NONSTOP SJOKOLADE
1 STOR POSE FREIA MnM SJOKOLADE
1 STOR POSE FREIA DAIMKULER
SØRG FOR AT ALLE SJOKOLADENE ER GODT NOK SMELTET/BLØTE SLIK AT DE KAN LETT BLANDES OG RØRES INN SAMMEN TIL EN SJOKOLADEMASSE. NONSTOP OG MnM KULENE SKAL JO OGSÅ KNUSES OG BLANDES INN.

TOPPING

1 FLASKE FREIA SJOKOLADESAUS
1 FLASKE FREIA KARAMELSAUS
1 STOR KARTONG TINE KREMFLØTE
1 GLASS PEANUTTBUTTER/PEANUTTSMØR
1 BOKS NUGATTI CRISP
 
Framgangsmåte:
SJOKOLDAESUKKERBRØD

1 pisk egg og hvit og beun sukker sammen til en eggedosis.
2 sikt inn alt det tørre samtidig som du rører alt godt og blandet inn
3 sett kakebalndingen inn i en ferdig smurt springform
4 inn i en forvarmet ovn nederst på 180 grader i 25-30 minnutter

FYLL

SMØR NUGATTI CRISP UTOVER KAKEN .
KNUS/BLAND ALLE SJOKOLADENEOG SMIL KARAMELSAUS SAMMEN TIL EN STOR MASSE .

NÅR SJOKOLADEMASSEN ER FERDIG OG GOD TBLANDET, SKAL DET SMØRES UTOVER I MIDTEN AV KAKEN. KAKEN KAN DELES INN I 2 LAG, ALTSÅ HA 2 ETAGER HVIS MULIG. SÅ SØRG FOR AT DU HAR GODT NOK NUGATTI CRISP OG SJOKOLADE MASSE TIL BEGGE ETAGENE.

TOPPING

PISK KREMFLØTEN INN TIL EN IKKE ALTFOR STIV KREM, MEN EN PASSE LUFTIG MEN FAST KONSISTENS .

NÅR KREMEN ER FERDIG PISSKET, SKAL DU BLANDE SJOKOLADESAUS OG KARAMELSAUS INN I KREMEN. RØR OG BLAND DETTE GODT SAMMEN.

NÅ ER KREMEN KLAR, OG DEN KAN STÅ PÅ VENT MENS DU BEGYNNER MED UNDERLAGS TOPPINGEN.

SMØR FØRST PEANUTTSMØR PÅ TOPPEN.
DERETTE SMØRER DU NUGATTU CRISP PÅ TOPPEN AV DET LAGET.
NÅ, KAN DU SMØRE KREMEN UTOVER OG RUNDT HELE KAKEN.

PYNT KAKEN GJERNE MED LITT NONSTOP OG DAIMKULER, GJERNE KNUST.
ELLER ANNET SOM DU SELV MÅTTE ØNSKE.

Enjoy :*

2 kommentarer

Stine

06.mar.2009 kl.12:30

OI, det dær hørtes vældi mektig ut. Har du laga den? Sku gjerne ha sett et bilde ;)

katarina

08.mar.2009 kl.15:44

älskar choklad - har ett tips på lakritskola på min blogg. Underbar!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits