Blir det utstilling?

Idag har jeg vært for å få trykkt opp noen tegninger. desverre var kopierings-trykke-masjinen ikke helt frisk,så de skulle ringe meg når den hadde blitt reparert. En dame vil utstille noen av tegningene mine,men helst før helga da det skal være retro her (retro= musikk-festival med bandfra dine foreldres ungdomstid)  og hun tenkte det hadde vært bra siden det da er mye folk på plassen. Vi får se hva som skjer. jeg har i alle fall fått produsert litt tegninger i det siste.
var å kjøpte ny a3 tegneblokk,scrapbok-tusjer og en gull-penn. satser på at det blir bra :D utstilling blir det,før eller siden.. det er også mange som har mast på meg at jeg må trykke opp å begynne å selge. får se om det blir noe av det også. det hadde vært noe. selge hobbyen min! :D meneh, kan ikke akkurat ta gleden på forskudd. alt som kan gå galt bruker å gå galt u know. hehe. *keep it positive!*
grafiskengel3
xoxo


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits