Hva skal jeg selge for?

Damen som ønsker å stille ut/selge bildene mine lurte på hva jeg skulle ha for hver tegning. Tegningen blir kopiert og trykkt opp i tykk papp på trykkeri med høy kvalitet.... Jeg har ikke AAAAANELSE hva jeg skal ta meg betalt.
hva synes du? tegningene er jo fine, og etterspørselen er jo der. Hun damen skal ramme de inn med passpatur osv,stille de ut og selge de. (slik har jeg i alle fall forstått det)
jeg er som sakt helt blank og rådløs. Online selges jo amatørkunst for opp til flere tusen. hva skiller egentlig en amatør og en proff? kunstskole? er man liksom kunstner da?
Jeg tenkte kansje en 200 kr? Tegningen er jo min baby. :p Jeg har vanskelig å gi slipp... hehe. jeg vet ikke om 200 kr er lite eller mye,jeg. jeg er rådvill! hjeeelp meg!


5juledag 074

Liller dont have a clue!
Mabye U do?4 kommentarer

Joakim

12.mar.2009 kl.14:47

Ha en auksjon, se hvor mye folk er villig til å betale.

Kristina89

12.mar.2009 kl.16:13

hvor mange bilder er d snakk om da??

Christina Slette Johnsen

12.mar.2009 kl.16:25

tror det blir en ca 10. hver tegning trykkes opp i ca 5 stk og blåst opp til A3 kontra A4 som er orginal-formatet. Prisen blir jo pris pr bilder JEg vil selge til hun som skal sette de i rammer og stille de ut osv.

Lise

12.mar.2009 kl.17:59

200 er alt for lite..mens 2000 blir for mye.Synes jeg da :p men har ikke peiling :p hør med henne som du skal stille ut hos..hva som er normalt, hva hun tror osv..Jeg vil gjerne kjøpe et par stk :)Så si i fra om time and place!

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits