jeg har søkt på universitet!

Hvert år søker jeg på skole. det gjør jeg i tilfelle jeg plutselig skal bli frisk nok til å kunne studere. man vet aldri,sant? jeg liker å holde alle muligheter åpne siden det er min helse som setter begrensningene,ikke samfunnet .akkurat nå er jeg ikke i stand til å studere. hallo. jeg greier ikke engang å konsentrere meg nok til å lese en sammenhengende tekst i en avis ;) kroppen streiker også,med hodepine,smerter og utmattelse. HELL YEAH! meneh. jeg er på bedringens vei (det er jeg bestemt på. uansett hva dumme leger sier) og NÅR jeg er bra. da er det studerings. jeg er ikke så flink til å "hvile" og "roe meg",så det kan godt hende jeg begynner å studere å stryker i alle fag,sovner før jeg er ute av døra og får ett skikkelig tilbakefall....meneh, det er vanskelig å spå om framtiden. nå tar jeg en dag i gangen (og resten i kjelleren...)


jeg har søkt på Unvitersitetet i Tromsø først og fremst. Jeg trivdes IKKE i dritthovedstaden vår Oslo.( forurensning,mye "galninger",kriminalitet,store avstander.lite nordlenning-kultur...osv) i mine øyne er tromsø studie-byen for meg. det skal sies at jeg ikke har vært så mye i trondheim,og aldri vært i Bergen så det kan jeg ikke uttale meg om. Alta er heller ikke ett alternativ da jeg synes det er kaldt nok der jeg er.
I tromsø har de også en egen ME gruppe (under ME foreningen i Norge) det hadde vært fint å kunne ha kontakt med de. tromsø har også sykehus der jeg kan ta tester og prøver.... det er også nært "hjem" med masse familie og man kan ta direktefly til london,en av mine favoritt byer ;) Studievalgene mine er medisin(som jeg sikkert ikke kommer inn på),odontologi(som jeg heller ikke vet om jeg har høye nok karakterer til å komme inn på),bioingenør,fysoterapi(som jeg kom inn på i oslo i fjor,men måtte takke nei siden jeg var syk) og sist men ikke minst rettsvitenskap.
om jeg kommer inn på noe,og ikke er i form, skal jeg få plassen holdt av ett år,slik at jeg kan  gå til neste år om jeg er bedre da. det er viktig å holde motet oppe og fokusere på at ting blir bedre - for det blir de! (det MÅ de bli!!)

har du søkt noe skole? studerer du? hva da og hvor? trives du?

2 kommentarer

Malin

14.mar.2009 kl.19:03

søkt til videregående=) skal bli fotograf=D god bedring

Melone

17.mar.2009 kl.21:24

De har sikkert ME-gruppe i Trondheim også... :) Har du bare søkt Tromsø?? Trur du hadde likt dæ her æ :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits