Finnbiff - Oppskrift


Reinskav, eller Finnbiff er et ekte naturprodukt med lange tradisjoner og er enkel å lage. Har du et beger rømme og litt krydder så kan du lage et festmåltid på rekordtid! Reinskavenn kan brukes rett fra fryseren. sunt er det også! Server gjerne kokte poteter til, men hjemmelaget potetmos gjør retten ekstra god.

Oppskrift Finnbiff

Ingredienser

  • 500 g finnbiff
  • 150 g bacon
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør til steking
  • 2 dl vann
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl melk
  • 3 skive ekte geitost
  • 5 stk. knuste einebær
  • ½ ts tørket timian
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper

Slik gjør du:

1. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.


2. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.


3. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.


Server med potetmos, rosenkål eller brokkoli og tyttebær.

3 kommentarer

Jeanette

16.mar.2009 kl.14:27

åå, digg..Konkurranse på bloggen min ;Dwww.jeanettemg.blogg.no

Mari

16.mar.2009 kl.14:27

fin blogg:)

trille

16.mar.2009 kl.14:29

Mmm, jeg elsker finnbiff. Spiser det så alt for sjeldent, kjenner jeg nå, for det er så godt. :)

Skriv en ny kommentar

Christina Slette Johnsen

Christina Slette Johnsen

22, Andøy

Hei på deg! Blogger om livet mitt og alt i mellom som interesserer meg. Følg meg gjerne! :) BTW:(ja,jeg var med i Top Model 08. Ja,det er jeg som har tegnet tegningene) *Knis* Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~ The time is NOW. Have fun go mad!

www.lovelyliller.com on Facebook
Related Posts with Thumbnails Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits